Posted May 23, 2008 Ćao, ja sam novi ovde, hteo bih da posetim Niš, potražih po sajtu zanimljive informacije, samo mi smeštaj škripi, pa ako zna neki hostel, sobu ili tako bio bih mu prezahvalan. pozdrav, Ivo Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 23, 2008 Marko Petrovic ti daje info za najvise pola sata - ni minut kasnije Imas jedan hostel, u samom centru, ali, kao sto rekoh, od njega dobijas full info. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 23, 2008 ma nađoh jedan na web adresi http://www.hostelworld.com samo nisam video kontakt telefon, hvala u svakom slučaju punooo, pozdrav, Ivo Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 23, 2008 http://www.hostelnis.com/ Ovo je sajt hostela. Tu imas i adresu i telefon, kao i sve ostale informacije. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 23, 2008 hehe, pa nije bilo bas pola sata, ali evo me sad znaci, to ti je sajt, pa pogledaj. rezervaciju mozes da izvrsis preko forme sa sajta, e-mailom, ali mislim da bi ti bilo lakse i brze telefonom (broj je na sajtu, al evo ga i ovde 018 513 730). U Nishu za sada ne postoji neki drugi hostel. Cena smestaja u ovom hostelu je 1050 dinara po nocenju u sobi sa 8 kreveta, ili sa 4 kreveta (zavisi od situacije, tj. trenutnog broja gostiju tog dana). Imas i sobu sa dva kreveta, gde je cena 1550 dinara po osobi po nocenju, naravno, ako ostajes sam u toj sobi, placas samo tu cifru, naravno ne duplo, a i praksa je da ako odsedas u toj sobi, neces imati cimera. Ostale varijante za jeftiniji smestaj se svode na privatne sobe za izdavanje u Nishkoj Banji, e sad, to moze da ispadne i oko 500-600 dinara po osobi, ali bi prvo trebalo da kupis neke oglase na trafici pa nadjes broj nekog od ljudi sto to izdaje, ili odes u Nishku Banju pa se raspitas okolo (a Banja mu dodje 8km od centra, mada ima dobar gradski prevoz, opet je cimanje da se ide tamo i nazad). Ove sobe po banji ljudi uglavnom izdaju osobama koje tamo dodju zbog lechenja, to mu dodje neki zdravstveni turizam. Po gradu ne znam gde postoji smestaj po ceni ovog iz hostela. Postoji prenociste Atina, odmah preko puta zeleznicke stanice, tu su cene bile negde oko 650 dinara/noc, e sad, jeste da zvuci jeftinije, ali je to u principu nocni bar sa sve striptizetama i tako te usluge sto idu uz njih.. Hostel ti je ubedljivo najbolja varijanta po mom misljenju, jer je 2 minuta hoda od centralnog trga i tvrdjave, po mom misljenju previse cist i uredan, a ekipa koja radi je stvarno super (bili su jos bolji dok sam ja radio.... heheh) e i tako to, pogledaj kako to sve izgleda na sajtu. pozdrav. marko Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 18, 2009 Sa malim zakašnjenjem stiže info o još jednom hostelu u Nišu, pa ako nekome zatreba ... tu smo Radi se o Sweet Hostel-u Nis, koji se nalazi u samom centru grada, na samo 5 minuta od Trga Kralja Milana (popularni "spomenik" ili "konj"). Sweet Hostel Niš je nov, otvoren pre nepunih mesec dana, tako da je smeštaj prilično čist i udoban. Web adresa hostela je www.sweet-hostel.com, gde možete pogledati slike soba (u pitanju su 1/2 i 1/3 sobe) i listu usluga koje se nude, na sajtu se mogu naći i adrese do Facebook i MySpace stranice. Sve u svemu, super rešenje za noćenje u Nišu, na brzinu )) Vidimo se! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 18, 2009 Мени се чини да сам видео неки Хостел или собе за издавање (једном кад сам возио бицикл) на путу од Трошарине према Нишкој бањи али пре Електронске индустрије. Ту са десне стране постоји неки приватни "угоститељски" објекат (рекао бих преправљена гаража) где је тада како се сећам била нека прослава, док су на спрату биле те собе. Е сад ако има неког Нишлије у близини може да провери. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 19, 2009 Mislim da se kafana zove Internacional, super klopa i povoljne cene. Verujem da su oni ti koji izdaju te sobe Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 18, 2009 Evo još malo interesantnih informacija o smeštaju u Sweet-Hostelu Niš. Naime, od 1. juna 2009. godine cene smeštaja su niže za 20%, što znači još jefitinija usluga u letnjem periodu. Pogledajte slike našeg smeštaja na www.sweet-hostel.com sajtu i uverite se u našu kvalitetnu ponudu. Nadam se da ćemo se videti uskoro! Pozz. Milan Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 22, 2009 Ja preporucujem hostel Marvel, http://hostelmarvel.wsc.rs/index.php?option=content&task=view&id=135&Itemid=170 Nas nekoliko je bilo pre par meseci, hostel je odlican, nov novcijat, i savrseno cist, i vlasnik je skroz simpatican cikica. Jedino sto je mozda malo dalje od centra, nekih 15-20 min hoda... uzbrdo... ali je zato pogled fenomenalan. Nocenje je oko 1000din. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 22, 2009 www.hostelnis.rs ona adresa na .com nije u funkciji vishe.. a vidim ne mogu da editujem prethodni post Marvel, dobro da ste uspeli da pronadjete to chudo, ja sam Nishlija od rodjenja i dan danas nisam ishao na to brdo nit bi umeo da pronadjem Marvel. A Boshko je posebna pricha (taj chikica... :S) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 5, 2010 Za 27 evra mozete iznajmiti kompletno opremljen apartman u centru Nisa. Za duzi boravak moguc je popust. obrisan url - malo je rano da već u drugom postu reklamirate komercijalne ponude Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 4, 2010 evo jos par inormacija: hostel evropa u blizini zeleznicke stanice noceje oko 10 eura. konak duo d u kazandzijskom sokacetu ko voli malo exkluzivniju varujantu.... e sad lik koji drzi pomenuti duo d konak je deo svoje kuce u ulici paralelnoj sa obilicevim vencem napapravio pansion za studente i ostale koji to zele ako se ne varam moguce je i po principu hostela... vrlo uredno tipa ktv adsl itd cena 10 tak eura. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites