Posted November 29, 2018 Ćao društvo , Treba mi saputnik za Filipine , za Lapu Lapu , i TAJ kraj Cebu City , A sve se ostalo dogovaramo , kad se ide I koliko ostaje , ima povoljnih aranžmana a I aviona .Sve je dogovor nas saputnika.Ja sam stari putnik , dosta sveta obišao , društven I za svaki dogovor , pa saputnice ili saputnuci , javite se za dalji dogovor...može i viber za početak...069-661-448.. pozdrav svima Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 2, 2018 Eh jos 2 godine dok skupim novca,upoznao sam fantasticnu osobu,djevojku koja radi kao pilot,zivi u predivnom gradu Davao na otoku Mindanao.I mene zanima koji je najbolji let izabrati za Manilu.Pozzdrav iz Sarajeva Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 6, 2018 Pozdrav druže , ali JA bih uskoro išao , pa ako nekoga zanima nek se javi ... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 7, 2018 Idi sam. U cemu je problem? :)) Uzivaj u putovanju Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 12, 2018 Slecem 13.1 u BKK, ostajem 3 meseca, posle Vijetnam i Filipini, ako treba nekog drustvo javite se. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 5, 2019 Zdravo, ja sam potencijalno zainteresovana da obidjem Filipine ove godine. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 5, 2019 Zdravo , radi daljeg dogovora javi se ako zelis. Pozdrav Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites