Posted January 28, 2019 Postoji prozor od 26. Aprila do - 6. Maja gde su samo 2 radna dana + jos poneki slobodan i eto 10-15 dana za putovanje. Trazim saputnike za neku od par zanimljivih ideja koje imam u glavi: - Maroko: Marrakech i Taghazout (surfovanje) - Columbia: Medellin i Cartagena - Island: (rent a car + sator, kampovanje oko ostrva) - Thailand: Bangkok i Ko Pha-ngan (ili druga ostrva) Ovo su mesta koje cu da obidjem u bliskoj buducnosti, pa da pocnemo. Kome je ista zanimljivo, pisite, da izaberemo Nenad, 26 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 28, 2019 zvuči zanimljivo, možda bih išla Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 29, 2019 Pozdrav @iShone upravo sam se vratio sa ture po Kolumbiji, ali Island je vec duze vrijeme na to-do listi. Moja zamisao je da se rentira SUV, i licno ne bih spavao konstantno u satoru (trudio bih se da to svedem na minimum). Takodje imam jos jednu saputnicu koja je voljna da se prikljuci. Mozes li da mi pustis e-mail ili da me cimnes na pp, kako bi ustanovili da li se mozda poklapamo idejno za organizaciju putovanja na Island. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 29, 2019 https://www.thebrokebackpacker.com/icelands-ring-road/ evo kao neka ideja, a i pogledajte ceo sajt ima dobrih saveta Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites