Posted July 2, 200817 yr Slovacka budget kompanija Sky Europe nudi 99,000 karata u jednom pravcu za 9 eura sa taksama za letove u septembru. Popust vazi za rezervacije napravljene u periodu od 2. do 4. jula (do petka). Vise detalja na: http://www1.skyeurope.com/en/default.aspx?catid=95
July 2, 200817 yr ljudi, i ryanair ima jako mnogo karata za 0,00 (i takse su 0,00) !! iz bratislave je mnogo povoljno ici svuda, takodje budapest - barcelona je bagatela. srecan put!
July 2, 200817 yr Author ljudi, i ryanair ima jako mnogo karata za 0,00 (i takse su 0,00) !! iz bratislave je mnogo povoljno ici svuda, takodje budapest - barcelona je bagatela. srecan put! To za takse 0.00 na Ryanairu je neka prevara. Juce sam sa drugom trazio kartu Oslo-Madrid preko Ryanaira. Prvo pise special offer 0.00 NOK, na sledecem koraku pise taxes & fees 0.00 NOK (vec tada nisam mogao da verujem svojim ocima), da bi me na sledecem koraku, kad sam vec uneo passenger details prebacio na pocetnu stranu. Kad sam ponovo uradio isti search takse su ispale nekih 120 NOK, sto je opet jako jeftino (u jednom pravcu). Kad se sve sabere sa taksom za prtljag i "handling fee", ispadne nekih 40 eura, sto je s obzirom na razdaljinu izmedju Osla i Madrida jako povoljno.
July 2, 200817 yr To za takse 0.00 na Ryanairu je neka prevara. Juce sam sa drugom trazio kartu Oslo-Madrid preko Ryanaira. Nema lazi, nema prevare. U poslednjih 10 meseci kupio sam preko 250 Ryanair karata za sebe i prijatelje po ceni od 0.01euro sa svim uracunatim taksama. Putovali smo svuda sirom Evrope, promocije su ceste i velike. Ali nemoj da ocekujete sada u spicu sezone da nadjete promocije od 0eura. Mora nekad i da zarade!
July 2, 200817 yr ne, naravno da se placa neki check in prtljag i tako to, ali to mi je sve izaslo 15 eur, a osnovna cena karte+taksi je bila 0.00. ni ja nisam verovala...