Posted February 23, 20196 yr Treba mi pomoc, mala ali neophodna Ko je letovao u Pargi i zna cenu taxi prevoza do Vrahosa, pls napisite mi, a jos bolje dajte mi kontakt telefon taxiste ako ste zadrzali Volela bih znati i uslove i cene za iznajmljivanje auta u Pargi Hvala unapred
March 5, 20196 yr Ukucajte na FB : Live from Greece...pa lajkujte stranicu...imate tamo sa leve strane na profilu lupicu tj.opciju search...pa ukucajte "parga"...otvorice Vam sve postove o Pargi. Inace ,da ste kopirali gornji link u Google,otvorilo bi se samo.
March 6, 20196 yr Moze to i na telefonu....ali onda ti je lakse da ides na sam FB i nadjes stranicu. Ja sam na netbook-u.
March 6, 20196 yr Author Pomogao si mi! Trazilicom sam pronasla par postova u vezi autobusa, neke ljude sam kontaktirala na msn pa cekam odgovore.. Hvala ? Edited March 6, 20196 yr by Vesna Ignjatovic
February 5, 20205 yr On 2/23/2019 at 1:58 PM, Vesna Ignjatovic said: Treba mi pomoc, mala ali neophodna Ko je letovao u Pargi i zna cenu taxi prevoza do Vrahosa, pls napisite mi, a jos bolje dajte mi kontakt telefon taxiste ako ste zadrzali Volela bih znati i uslove i cene za iznajmljivanje auta u Pargi Hvala unapred Znam da je proslo godinu dana ali mozda nekome znaci, ovo sam ja nasla: Svakodnevno iz centra Parge do plaža Valtos, Lihnos i Sarakiniko taksi brodići prevoze putnike, a cena povratne karte po osobi za Valtos je 4 EUR, za Lihnos 9 EUR, a za Sarakiniko plažu 11 EUR. Ukoliko poželite da brodićem posetite malo ostrvce Agia Paraskevi, cena povratne karte je 3 EUR.