Posted March 30, 20196 yr ..za krstarenja hrvatska agencija Svijet krstarenja - Moze li neko da mi da sigurnu informaciju je li ozbiljna, proverena, jer sam iz Srbije, budem li im placala, tesko bi se izborila za povrat ako podje po zlu (pu pu pu) itd Hvala unapred na pomoci Edited April 13, 20196 yr by Lazar nećemo baš reklamirati agencije...
March 30, 20196 yr Zasto ne rezervisete direktno kod kompanije i time izbjegnete potencijalne probleme?
March 30, 20196 yr Author Jer ne mogu da nadjem saputnicu ili se nema vremena, para, odmora.. Agencije u Srbiji za krstarenja ne spajaju putnike. Ova agencija mi je rekla da to radi Is Is.. kreno se nadam da ce mi neko iz Hrvatske reci je li agencija ok ili nije. U Srbiji umem da proverim bilo koju i cujem iskustva, zatvaraju prevarantske kuce svakog leta bar nekoliko Nemam uvid za Hrvatsku
March 30, 20196 yr Uh, nije mi to palo na pamet. O pomenutoj agenciji nazalost ne znam nista, nadam se da ce se javiti neko ko zna. Ja sam radio na kruzerima 2 godine i temeljno obisao sva mjesta u koja je brod svracao (panamski kanal, dobar dio Kariba i Baltik) pa slobodno posaljite PM ako treba neki savjet o destinacijama, da ne gusimo ovu temu.
March 30, 20196 yr Author Svuda bi ja ? Otvorila sam juce i temu da trazim saputnicu Citam, mastam bar 2 godine ehh