Posted August 22, 2019 Ciao ljudi, zna li neko kako se moze najjeftinije proci, kupila bih avio kartu i 6 meseci unapred. Ne mora sletanje biti u Tokiju, jos bolje bi bilo Osaka. Unapred hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 22, 2019 9 hours ago, GerdaBudenbrok said: Ciao ljudi, zna li neko kako se moze najjeftinije proci, kupila bih avio kartu i 6 meseci unapred. Ne mora sletanje biti u Tokiju, jos bolje bi bilo Osaka. Unapred hvala Ok ovako,ako uzimas 6 meseci unapred i recimo da je datum 4.02-20.02 i tu bi karta izasla 529e povratna sa presedanjem u Varsavi(iz Bg-a) za Tokio,a posto je to malo skuplje i ti oces u Osaku,iz Budimpeste za isti datum let je 414e (2 presedanja u Amsterdamu i Tokiju). Takodje je i opcija iz Budimpeste do Tokija jeftina,cena iznosi 411e. Srecno ! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 22, 2019 (edited) Jaooo hvala!! Ne bih ostala tako dugo, samo nedelju dana. Mozes li da mi kazes na kojim si sajtovima video te cene? Edited August 22, 2019 by GerdaBudenbrok Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 23, 2019 14 hours ago, GerdaBudenbrok said: Jaooo hvala!! Ne bih ostala tako dugo, samo nedelju dana. Mozes li da mi kazes na kojim si sajtovima video te cene? Najbolji sajt je ubedljivo whichbudget ali tu ne mozes da biras datume vec se prikazuju najjeftinije cene za grad ili drzavu u koju putujes za neki ne odredjeni datum. Inace tri najbolja sajta su Google Flights,Kayak,Skyscanner,ali mi je nekako google flights najbolji,srecno ! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites