Posted September 20, 2019 Trazim drustvo za putovanje u Istanbul za docek nove godine. Tacnu ponudu nisam nasla ali cene su okvirno oko 130 evra oko 6 dana. Ko je zainteresovan nek se javi u inbox 😍 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 3, 2019 Ćao Teodora! :) Da li bi bila možda zainteresovana od 7. do 11. novembra - avio prevoz - hotel - doručak - oko 250EUR preko agencije? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 5, 2019 Meni ovo zvuči zanimljivo! Možeš da mi pošalješ link te ponude, ako nije problem? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 5, 2019 https://balkanfun.travel/istanbul-avionom Kada sam poslala upit poslali su mi da je oko 250 za taj termin 🙂 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 27, 2019 Hej jesi li nasla nekog za putovanje? :) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 27, 2019 Hej jesi li nasla nekog za putovanje? Ja sam zainteresovana za Istanbul oko Nove godine, ako neko hoce nek se javi Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 8, 2019 Drugari, nemojte da tema umire za dzabe, ako ste zainteresovani hajde da se organizujemo i da palimo Istanbul je prelep i ovako, a mogu zamisliti tek za novu godinu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 19, 2019 Cao Teodora, ja sam zainteresovana za Istanbul za Novu godinu. Pisi mi slobodno ukoliko nisi jos uvek nista rezervisala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 19, 2019 Cao, i ja sam zainteresovana za odlazak u Istanbul. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 19, 2019 Moze li vise info oko aranzmana u inbox kao i o tome odakle si, odakle se krece i slicno? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites