Posted December 4, 2019 Pozdrav svima...isla bih negde za novu godinu a ne znam gde..slobodna sam od 29decembra...Pa ako još neko želi negde da otputuje neka se javi...Pa da isplaniramo zajedno...🙂 Poželjno ženska osoba... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 5, 2019 zasto skoro uvek zenske osobe iz srbije preferiraju da putuju samo sa drugim zenskim osobama, dok muskarci nemaju taj problem , uglavnom im je pol saputnika nebitan? pitam zene da mi odgovore :)..... btw, putujem puno po svetu, i primecujem da u inostranstvu uopste nije tako, cak su cesci mesoviti saputnici, nego istopolni.... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 5, 2019 zasto skoro uvek zenske osobe iz srbije preferiraju da putuju samo sa drugim zenskim osobama, dok muskarci nemaju taj problem , uglavnom im je pol saputnika nebitan? pitam zene da mi odgovore ..... btw, putujem puno po svetu, i primecujem da u inostranstvu uopste nije tako, cak su cesci mesoviti saputnici, nego istopolni....Oduvek me je zanimalo al mi bilo glupo da pitamSent from my SM-A600FN using Tapatalk Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 17, 2019 Zdravo Ivana, ja isto planiram i tražim žensko društvo, gledala sam Milano, Italija, lep je program, nije skup, javi mi ako ti odgovara, ili ako imaš bolju ideju 😊 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2019 On 12/5/2019 at 7:39 PM, bam-bam said: zasto skoro uvek zenske osobe iz srbije preferiraju da putuju samo sa drugim zenskim osobama Kad putujes sa zenskom osobom, ne moras se brinuti da li ce pokusati da te smuva. Ne pitas se da li ta osoba ima skrivene namere, da li je silovatelj ili mozda serijski ubica. On 12/5/2019 at 7:39 PM, bam-bam said: dok muskarci nemaju taj problem , uglavnom im je pol saputnika nebitan? Citajuci teme na forumu, ne bih se slozila. Muskarci preferiraju zenski pol On 12/5/2019 at 7:39 PM, bam-bam said: btw, putujem puno po svetu, i primecujem da u inostranstvu uopste nije tako, cak su cesci mesoviti saputnici, nego istopolni.... Dosta tih mesovitih saputnika su verovatno romanticni partneri. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2019 1 hour ago, traveller87 said: Kad putujes sa zenskom osobom, ne moras se brinuti da li ce pokusati da te smuva. Ne pitas se da li ta osoba ima skrivene namere, da li je silovatelj ili mozda serijski ubica. Dakle, da zakljucimo, zene ne muvaju druge zene, zene nemaju skrivene namere i zene ne mogu biti silovatelji ni serijske ubice Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2019 Možemo i da zaključimo da je lakše deliti krevet sa nepoznatom ženom.. nego sa nepoznatim muškarcem.. ne bih da mi neko šeta po sobi u gaćama itd..znači nije problem putovati sa nepoznatom muškom osobom..družiti se..kafenisati...ali spavati...to je već previše za mene...bez uvrede za muški pol 🙂 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 19, 2019 20 minutes ago, ivana81 said: .. ne bih da mi neko šeta po sobi u gaćama itd.. Ovo postaje sve zanimljivije, dakle, da zakljucimo, muskarac moze setati bez gaca Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 19, 2019 Dragance daj da se uozbiljimo i da mi nadjemo drustvo za put 😁 Meni ovo nikako ne ide...🤯 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 19, 2019 36 minutes ago, ivana81 said: Dragance daj da se uozbiljimo i da mi nadjemo drustvo za put 😁 Meni ovo nikako ne ide...🤯 Cao Ivana, ja sam zainteresovana za Istanbul. Ukoliko nisi nasla osobu sa kojom ces putovati, slobodno mi se javi Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 19, 2019 Koliko ie Milano i odakle se krece? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites