Posted December 11, 2019 Pozdrav, razmisljam o ovom putovanju vec duze vreme, isao bih ako budem sa poslom iskombinovao slobodne dane. Mislim da je preko agencije bolja opcija, jer su ovo zemlje gde moras bas dobro da se iscimas ako hoces da ides u solo reziji. To su aranzmani gde se ide u Havanu, Varadero, Cancun, Playa del Carmen, Tulum, Cicen Ica...Aranzman je oko 1500e i verovatno jos oko 500e-600e za troskove. Da li je jos neko razmisljao o ovim destinacijama? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 15, 2019 pozdrav! mi se spremamo da idemo u Playa del Carmen i Tulum. Koliko sam uspela da iscitam Tulum je malo manje komercijalno i bizi, i najvise se preporucuje; isto cene smestaja su dosta povoljne, narocito ako se uzme airbnb. Obavezno je kazu kupanje u cenotes, to im je u ovom kraju pored piramida i istorisjkih iskopina najbolja stvar. Inace, Tulum je oslednji grad koji su Maye izgradile i jedini na obali, zasticen od vlade Meksika. Evo super sajta za Tulum info: http://www.tulumtraveler.com/ pozdrav ! ~ Maja Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites