Followers 0

Island, Malta ili Kipar :)

7 posts in this topic

¡Hola, amigos/amigas! ¿Cómo estás? :)
Kako niko od društva naravno, kao i obično, ili nije zainteresovan ili ne može od obaveza da putuje, rešila sam ovde da pitam ukoliko bi neko (ili više vas), želeo da ide na neku od gore navedenih destinacija?

Konkretno su sva putovanja avionom (iz Beograda/Niša ili Budimpešte) i na bazi 3-4 noćenja u dvokrevetnim sobama:
Island-224e (28.01.-01.02.)
Malta-79e (24.01.-27.01.)
Kipar-89e (18.01.-21.01.)
(mogu vam poslati info. putem privatne poruke, pošto ne znam je l' ovde dozvoljeno kačenje linkova agencija itd.)

Ukratko o meni:
Imam 24 godine, žensko sam, volim pivo, i nije mi važno da li ću putovati u muškom ili ženskom društvu, dokle god su u pitanju osobe mojih godina ili koju godinu starije. 😄 Jedino mi je bitno da volite da pešačite i pričate, obilazite mesta, probate lokalnu hranu i sl., pošto i sama volim da sam u pokretu i da pričam mnogo, pa kontam da bi nam i putovanje bilo prijatnije ukoliko smo slične prirode, a takođe i nisam od onoh koji putuju negde da bi se slikale za Instagram i sedele po kafićima, ti da me manu jer ne želim da provedem putovanje kao nečiji modni fotograf.  😁

Rado bih se, pre nego što se dogovorimo oko putovanja, našla s vama negde u Beogradu na kafi (čitaj pivu), čisto da se upoznamo, jer ipak nije svejedno s kim se putuje.

P.S.
Zamolilia bih one muškarce što traže ,,saputnice'' po ovom forumu, da zaobiđu ovu temu u širokom luku, nisam zainteresovana za takvo ,,društvo''. Hvala :)

P.P.S.
Ne, ne pričam španski, samo mi je zvučalo kul da otvorim temu sa jedinom frazom na španskom koju znam, ne zamerite. 😁

Ako se dogovorite za nesto, javite, mozda bih i ja isao ako se uklopim sa slobodnim danima zbog posla. :)

PS. Ajde neko sa mnom na Kubu u Martu/Aprilu. :D

Hej hej, nažalost, do proleća neću putovati pošto sam neplanirano putovala za Novu, a imam brdo obaveza koje u međuvremenu moram da obavim te neću imati slobodnog vremena. :)
Javljam se na proleće pa ako neko bude zainteresovan za ove destinacije, putujemo zajedno tad! 😄 Srećna vam Nova ljudi i hvala vam što ste se javnuli! 💕

Ne razumem cemu ovo?

Ja stalno putujem negde tako da to sto sam napisao znaci upravo to sto sam napisao.

Ko kaze da se nismo whitewolfy i ja vec dogovorili za neko putovanje?

Pozdrav!