Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav jel ima neko zainteresovan da posle ove epidemije negde tamo  u junu ili julu onako neplanski od grada do grada zapaliko transsibirskom zeleznicom.Kao neki restart za posle ovoga svega.

18 hours ago, jovan1980 said:

Pozdrav jel ima neko zainteresovan da posle ove epidemije negde tamo  u junu ili julu onako neplanski od grada do grada zapaliko transsibirskom zeleznicom.Kao neki restart za posle ovoga svega.

Tesko da ce biti jun ili jul. Verovatniji je kraj godine, a ko zna, mozda cak i naredna godina...

• Author

pa dobro ako ne bude, onda se posto ne moze putovati ali ja verujem da ce ovo proci negde krajem prve dekade maja.

Ja sam planirala ići na leto ili kad god se otvore granice, imam meseca dana odmora i sve hoću da spičkam u Rusiji. 

Prvo Ides u karantin 2 nedelje kod svakog prelaska granice...  cisto racunaj na taj momenat  

• Author

Ma slusao sam nekog ruskog lekara, to je bilo na njihovoj tv, pretpostavljaju da ce se sve stvari vratiti u normalu pocetak juna, tako da polovina juna ili juli moci ce normalnoda se putuje. Ako ne, tako je kako je, ali verujem da ce sve biti u redu.

• 11 months later...
  • Author

Pozdrav , da li ima neko ko bi isao u Rusiju na par nedelja i naravno transsibirska sa svim zadrzavanjima usput gde nam se svidi. Takodje hteo bih obici gradove zlatnog trougla i manastire, takodje i Pskovo Pecorski manastir. Takodje naravno predivni Sankt Petersburg. Sada ima jeftinih karti iz Beograda direktnih. Hteo sam prosle godine ali granice su bile zatvorene nije se moglo putovati. Sada je rusija jedna od zemalja koje su nam otvorile vrata. Period putovanja bi bio polovina juna do polovine jula ili maj kraj maja ima opcija trenutno.