Posted December 9, 20204 yr Zdravo, planiram u toku naredne godine da se preselim sa muzem u Tursku prvo na kraci period, a zatim verovatno i na duze. Zanima me da li ima nekoga ko je vec ziveo u Turskoj, ili se preselio u Tursku, neophodne su mi informacije sveze i iz prve ruke, nepoverljiva sam prema agencijama u Istanbulu. Hvala mnogo!
September 30, 20213 yr Zdravo, planiram u toku naredne godine da se preselim sa muzem u Tursku prvo na kraci period, a zatim verovatno i na duze. Zanima me da li ima nekoga ko je vec ziveo u Turskoj, ili se preselio u Tursku, neophodne su mi informacije sveze i iz prve ruke, nepoverljiva sam prema agencijama u Istanbulu. Hvala mnogo! Jeste se preselili ?Ja planiram isto, ubrzo...Sent from my GM1913 using Tapatalk
October 5, 20213 yr Author Cao, jesmo, vec tri meseca smo u Istanbulu i iskreno da ti kazem, najbolja odluka ikada! Pisi ako ti trebaju neke informacije
November 19, 20213 yr On 10/5/2021 at 11:44 AM, tanjatk said: Cao, jesmo, vec tri meseca smo u Istanbulu i iskreno da ti kazem, najbolja odluka ikada! Pisi ako ti trebaju neke informacije Svaka cast,to me odusevljava.? Bila sam 3 meseca u Antaliji i okolini prosle jeseni i zime i planiram da se tamo preselim nekad.Mnogo volim Tursku. Da li ste uspeli lagano da produzite boravak na godinu dana,kolika je renta stana mesecno,koliko se trosi za hranu okvirno,u Istanbulu? I bilo sta drugo sto smatras korisnim da se zna?
December 20, 20213 yr Svaka cast,to me odusevljava.[emoji258] Bila sam 3 meseca u Antaliji i okolini prosle jeseni i zime i planiram da se tamo preselim nekad.Mnogo volim Tursku. Da li ste uspeli lagano da produzite boravak na godinu dana,kolika je renta stana mesecno,koliko se trosi za hranu okvirno,u Istanbulu? I bilo sta drugo sto smatras korisnim da se zna?Evo ja ću odgovoriti ako može.Hrana je budzašto,, lira je spala 40%Renta isto pogotovo ovdje u Fethiye gdje sam ja. I da predao sam, sad očekujem Ikamet ubrzo..