Posted August 14, 200817 yr Hej dobri ljudi ! Zanimam me jedna stvar; Imam dva pasosa(Srb i HR) i trebao bih ici u Ukrajinu ,jedino me interesuje da li se moze odvijati ovim redom!? Nasima na izlazu srpski,a u ulazak u Madjarsku Hrvatski,a i na izlazu isto hr, a na Ukrajinskoj granici onda srpski? Uvek sam putovao prvo srpski pa samo hrvatski ali to je ipak zapadna Evropa! Da li mogu da svrljam tako ili ne....please.....help...sos...sos.... Hvala unapred.........i ko zna nek vristi!
August 14, 200817 yr Author ma nabavio sam vaucer kod cika mome nego mene interesuje da li moze jedna deonica puta da se prelazi hrvatskim,a druga srpskim pasosem! Malo jedan malo drugi...he he he...nista drugo....Hvala
August 15, 200817 yr Author he he he...ok....Imam rodjaka dosta po Sidneju i nisam bio od 2000 god ali doci tamo radi cascavanja je izazov...he he he he...vidimo se na
August 16, 200817 yr Mozes. Kao ja kad sam isla za Siriju... Do Sirije sa hr, a onda sa srpskim. Mada, nije to WE...
August 16, 200817 yr Author Ma ako i ne budi dali...naci ce se neki nacin...vaucer i karta su vec u dzepu i fiiiiuuuu...hvala ljudi na granici pa dok ne puste...hehehehe
August 17, 200817 yr Evo, upravo sam isprobao tu varijantu sa Ukrajinom, samo sto sam prolazio kroz Rumuniju u odlasku i Madjarsku u povratku. Nije bilo problema, osim manjeg cimanja na ulasku u Ukrajinu iz Rumunije-policajka se trazila rumunski pecak u srpskom pasosu, a onda sam joj pokazao hrvatski i na sto je ona reagovala sa cudjenjem (Ukrajincima je zabranjeno posedovanje dva pasosa) i povela me do policijske kucice i onda smo razjasnili o cemu se radi. U povratku nije bilo problema...