Posted July 10, 2021 Zenska osoba za putovanje, destinacija je predlog, otvorena za druge predloge ( Spanija, Francuska obala, Turska… itd.). Avio prevoz, aranzman agencija ili samostalno, svejedno. Flexsibilna sam i za datume, sve po dogovoru. Volim kombinovani odmor, u smislu i plaze i obilazaka i eventualno izlazaka 🙂 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 12, 2021 On 7/10/2021 at 11:18 AM, Marija3112 said: Zenska osoba za putovanje, destinacija je predlog, otvorena za druge predloge ( Spanija, Francuska obala, Turska… itd.). Avio prevoz, aranzman agencija ili samostalno, svejedno. Flexsibilna sam i za datume, sve po dogovoru. Volim kombinovani odmor, u smislu i plaze i obilazaka i eventualno izlazaka 🙂 Ćao, meni bi odgovarala druga polovina avgusta. 😃 Ako ti odgovara, moj mail je milicijana31@gmail.com Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 18, 2021 Ћао,Хургада или Грчка од 10.8.може...договор spartasparta387@gmail.com Just now, Mina71 said: Ћао,Хургада или Грчка Турска али неки ласт минит ...боље онда дсти тај новсц за Египат ,може...договор spartasparta387@gmail.com 1 minute ago, Mina71 said: Ћао,Хургада или Грчка од м 1 minute ago, Mina71 said: Ћао,Хургада или Грчка од може...договор spartasparta387@gmail.com оже...договор spartasparta387@gmail.com Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 20, 2021 Ja sam zainteresovana. Koje si godiste? Ja sam 82. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 21, 2021 Cao Milice, poslala sam ti mejl, mozda ti je otisao u spam.. pozz Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 28, 2021 Ciao Marija! Zainteresovana sam za tvoje predloge. Pozz Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 28, 2021 On 18.7.2021. at 16:15, Mina71 said: On 18.7.2021. at 16:15, Mina71 said: Sansajn mejl spartasparya387@gmail.com javi se... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 1, 2021 Cao, zainteresovana sam za Kipar odgovara mi kraj avgusta. Kombinovani odmor je najbolji mozes mi pisati na doroty0133@gmail.com Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites