Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

BEOGRADJANI  , hajde da se skupimo  u sredu i razmenimo fortografije! Da li vam svima odgovara dan?

meni odgovara bilo kad posle 14 a pre 22. imam stotonjak fotki koje su na disku.

ja ne bih da miniram ali mislim da ideja i nije bas najsrecnija...jer svako od nas zeli da dobije slike a cd je jedan i sta onda? mislim da je bolje da se ipak slike postave na nekom linku i onda moze svako da uzme ono sto ga zanima. ne znam ...razmislite...

ako je previse komplikovano onda ostaje to sto si predlozila, pa cemo ruka ruci.. :-D

fotki sveukupno sigurno ima preko 1gb tako da ces tesko staviti na sajt...

mene posebno interesuje da skupim sve filmice sa fotoaparata i sa aleksandrove kamere, da izmontiram neku zajebanciju...

• Author

Ja sutra posle faksa mogu da sidjem do grada! Tada cu imati laptop tako da svi mozemo da ih stavimo u komp i odaberemo slike i rezemo!  Znaci oko 2 sata  bi meni bilo najjednostavnije, da  ga ne bi vukao do kuce pa opet nazad do grada! Taman se nadjemo na picu i malo se zezamo ........... :dance:

sto da ne, ponese svako sebi prazan CD ili vise istih i nabaci s laptopa sta zeli :) reci kad i gde :)

Hajde u  14.00h  kod  fontane  u  Knezu!

pa to je kod mog faxa, ne kod tvog  :-P

sto se mene tice OK :)

• Author

Pagledam da vam ugodim! Koliko nas se nalazi?

Ja imam kume jegulje telf i Marka sa Zutim Kacketom, ostavite mi  i  ostali koji zelite da  dodjete! Pustite mi poruku  na  064/15-39-886

• Author

Sada odlazim i  verovatno necu imati prilike da se penjem za net do sutra uvece. Obavestite me ako ima nekih promena.

lako je vama skolarcima, mora neko i da sljaka..pu ' bem ti sljaku  :cry22:

nista onda se vi lepo nadjite a ja cu se vec nekako snaci kasnije

pozz

mislim da mogu stici oko 2 u grad, valjda me krvnici nece zadrzati previse, a jos ako odem na brzi, prebrzi 511...bog da me vidi! kuuuumeeeeeee, eto meeeeeeee! :LOLLL:

sa diskovima, naravno! :-D

:bang: nece me nesto ovo odvajanje mog istoriskog filma  :stupid: cu vam posaljem disci ostavte adrese na mail ili Kika ako se mnogo nije zapija sa Belgijanca ce donese ako stvarno ide za vikend u BG!!!!  :LOLLL:

onda hitam da u cetrnaest stotina budem kod fontane, nadam  se da je ona na trgu. cya