Jump to content

Featured Replies

I sledece nedelje ce takodje izaci clanak o klubu u casopisu "Student" pa ako se neko dokopa istog molila bih da ga sacuva.

;D

Zbog nas koji cemo tog dana biti po raznim slavama (a nije da nas je malo), bilo bi lepo kad bi neko snimio emisiju i okacio na rapidshare ili slicno.

čula sam emisiju i oduševljena sam. ispadosmo neka totalno kul ekipa  :D svaka čast i novinarki i uzornim članovima  :spot:

Страва!

Додуше ја сам ово слушао пре подне, чак и снимио део емисије, ал сада је имам у целости. ;D

Једино ми није јасно, зашто овакве емисије трају кратко, мада је ово одлично сажето. :D

• 4 weeks later...

Juce sam saznao ko je ta doticna novinarka :) Ispostavilo se da je poznajem i da smo je Sloba i ja uveli u caroban svet KPSa ;D, jedne vesele veceri 4.marta prosle godine lol:: Jako se zainteresovala kad je cula da tako nesto postoji, svidelo joj se, zato nas je toliko i nahvalila! No, i Chi i Marina su dobro odradili posao :) Pozdrav Natasi ako ovo cita!

Hvala na lepim komentarima, lako je napraviti pricu kad se ima od cega  smartass

Dragance, iznenadjuje me tvoja "memorija pamcenja", ali stvarno ne znam sta sam ja cekala od marta prosle godine???????

Zasto emisija nije duza, zasluzna su nepisana pravila radio novinarstva da se sve spakuje u 2-3 minuta, a ovo probija i taj limit!!! Kad bude rec o reportazi, to obicno ide malo duze, a to cete cuti kad me pozovete na put...  clap

Pozdrav svima, vidimo se na izlozbi!

• 2 weeks later...

Одлично :)

Е да имаш и супер глас, што емисији даје сасвим другачији и слушљивији призвук.  :spot: