Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Trebao bih da putujem kolima kroz celu rumuniju i ukrainu, Prolazicu pored Lavova.

Interesuje me sve, a pre svega trebao bih da spavam nrgde kod lavova

Da li postoje sigurni parkinzi, posto je spavanje i gde mogu a gde ne mogu da spavam i cega treba da se pazim na tom putu

HVALA

Ne znam da li si video, u delu "putopisi" imaš tekst "Rumunija na dva točka". Možda ti nešto iz teksta bude korisno?

Ne znam koja ti je ruta ali u Rumuniji ne bi trebalo da zaobidjes Transilvaniju. Takodje Barsov je jako lep grad pa ako si u blizini....obidji ga definitivno...

Ja sam prošao celu Rumuiniju kolima uzduž i popreko. Od perfektnih puteva po EU standardima do katastrofalnih i onih koji se tek rade. Sećam se da sam jednog trenutka hteo da zaplačem :-) Imaju samo 100km auto puta pred Bukurest i to je to. Ako ideš iz Bukuresta ka severu, to ti je ravnica i sirok kvalitetan put. Sve mi nesto govori da ces ti ici kroz planinčine... šta da ti kažem, pređeš jedan kamion eto ga drugi. U Lviv-u ne vidim problem tipa bezbednih parkinga i tako to (kao ni u Rumuniji), a za prenoćište ti je već lako... ili hostel/hotel ili CS. U Rumuniji imaš fino razvijen seoski turizam, tako da sam ja noćio u Bran-u, Bukovini... za novce tipa maksimum 10E za fantastične autentične Rumunske kuće. Negde sam i link bio ostavio. I tako...Pozdrav!