Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav dragi ljudi, nadam se da ste dobro svi. ? Kada sam ne mogu da dodjem do rešenja za putovanje znam koga treba da pitam zato mi treba vaša pomoć. ?

Daću vam neke okvirne informacije pa vi pucajte sa destinacijama:

- ukupan budzet oko 600-700 evra

- period putovanja od sredine jula do npr 20-og avgusta

- ukupno trajanje putovanja od 10 do 14 dana

- ne zanima me zapadna Evropa i glavne turisticke destinacije

- moze da bude na moru i ne mora 

- vakcinisan sam 3x tako da manje vise sve zemlje dolaze u obzir koji dozvoljavaju ulazak

- srpski pasoš

- ne bih da se petljam sa vizama previse. Moze neka destinacija gde ne treba viza ili gde je vadjenje iste vrlo lako

- voleo bih neke off beaten track destinacije mada je to prilicno fludina stvar od osobe do osobe

- da je destinacija bezbedna (generalni utisak, naravno da znamo da se i u sred Evrope desavaju svakakvi incidenti)

- Jugoistocna Azija je obicno vrlo povoljna ali nisam siguran zbog monsuna isplati li se ici

- Bio sam u Gruziji i Jermeniji 

Do sada sam imao u planu:

1) Kazakhstan, Kirgistan, Uzbekistan - cena karte mi je otisla u nebo inace sam nasao prilicno jeftino u startu

2) Tunis - za razliku od Maroka ne traze vizu, nasao kartu za 200 evra povratnu cekajuci drugara da se smisli otislo na preko 300 evra

3) Madeira - karta paprena trenutno, mozda od septembra bude povoljnije

4) Transsibirska zeleznica - ne uspevam da nadjem jeftin let za Rusiju iz poznatih razloga iako sada ne moramo direktnim letom da ulazimo vec mozemo presedanjem (Istanbul, Abu Dabu, Jerevan - sve gledao)

5) Jordan - razmisljao i o tome mada ce verovatno biti prevruce

6) Juzna Pulja - u Bariju, Materi, Polinjanu, Alberobelu sam vec bio pa sam mislio mozda Leće, Galipoli

Sve sto vam padne na pamet a mislite da se uklapa u okvir, pisite, jedva cekam da cujem vase ideje. 

Živeli! ??

Edited by AleksaSRB