Posted May 29, 20223 yr Tražimo saputnike (još 2) za letovanje na Ibizi u avgustu. Nas smo dve, tražimo još dvoje koji bi išli sa nama radi podele troškova boravka i rentiranja auta ali i lepog druženja. Za ulazak u Španiju potreban je pcr test, antigenski ili sertifikat o vakcinaciji. Mi bismo da se organizujemo samostalno bez agencije. Tamo bismo birale dve lokacije za smeštaj. Ne idemo isključivo radi partijanja, mada je svakako jedna od aktivnosti. Ukoliko je neko ozbiljno zainteresovan neka piše. Poželjno je da je društvo oko tridesetih. Edited May 29, 20223 yr by Jelenče92
June 25, 20223 yr Ja sam evo zainteresovan da podjem :). Do sada sam bio 2x na Zakynthosu i sledeca destinacija gde bih isao je Ibiza. 89 sam godiste i volim da idem na mesta gde ima dobar provod i zurke.
June 26, 20223 yr Zdravo svima :) Ja sam u potpunosti za i drustvo sam tih godina :) I skroz mi odgovara da se samoorganizujemo i delimo troskove. Milose, ako su se devojke vec organizovale, javi se pa i mi nesto da napravimo :)
June 29, 20223 yr Pozdrav, Izgleda da su se devojke organizovale kad ne odgovaraju ovoliko vremena Mozemo i mi nesto da napravimo :), kako hoces da se dogovorimo oko organizacije