Posted January 21, 200916 yr Zoki brate nema nikakwih problema... swe sto ti treba i sto je u mojoj moci... Spaniju brate treba da posetis... ewo owde je wec 25/6 stepeni preko dana neki ludi englezi se wec kupaju u moru... Njihowo vino Gran Rezerwa, Rioja, Crianza, ma nema boljeg a jewtinijeg wina u ewropu da j.m. a da ne goworimo za Entrecote weliko parce mesa i jos uwek dostupno za niskobudzetase, nigde u ewropi wise toga nema.... Ja sam se ewo zadrzao duze nego sto sam planirao u Spaniji a kako nebi brate kad je swe kwalitetno a opet swe dostupno... nema wise owakwih mesta u Ewropi weruj mi , owde mozes da budes 'ta zelis i da se ponasas i osecas kako zelis, italijani , zabari molim te nemoj mi ih spominjati... Zoki ako ti treba borawak u jednom Spanskom Selu blizu Alicante samo jawi... i bice ti zawrseno.. i bilo kome drugom ako treba... i jos owo ... goriwo se moze naci po selima i za 85/6 centi... tako da... pozzz za sada i do sledece nedelje iz Marrueqos kako to Spanci naziwaju ...
January 21, 200916 yr Njihowo vino Gran Rezerwa, Rioja, Crianza, ma nema boljeg amin! koliko košta tamo? kod nas se može uzeti flaša rioje za oko 700-800 din, berba 2005. pretpostavljam da postoji širok opseg cena i kvaliteta, ali to najjeftinije, koliko je jeftino? hm zađosmo u oftopik. da otvorimo novu temu za španiju?
January 21, 200916 yr Author Pa sta da ti kazem... U restoranima od 4 do 10 eura (1L) imas stwarno dobro wino... U supermerkatu narawno jos jevtinije... Mozda nekom zwuci opet skupo, ali ne zaobrawite goworimo stwarno o dobrom winu... koje isto takwo u Francuskoj ili Holandiji kosta recimo oko 30Eurica... Neee, stwarno ako goworimo o klopi, ukusnije , jewtinije i bolje klope nema jos u puno drzawa u Ewropi ili bolje reci nema wise u nijednoj.... joj jes me ubila owa Gran Reserva, Marques de Caceres, berba 2000... odoh na siestu malkice... pozzz...