Posted June 5, 2022 Trazim saputnika/cu za more. Za letovanje od 13.avgusta na 10-12 dana. Moze Turska, Grcka, Tunis ili dogovor. Ko je zainteresovan neka se javi za dogovor. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 22, 2022 Zdravo. Ja sam zainteresovana za Grčku. Živim u Beogradu. Odakle si ti? Imaš li nalog na facebooku? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 23, 2022 Pozdrav, Ja sam zainteresovan. Destinacija koja god, sve su primamljive od ovih koje si navela, dodao bih i samo Spaniju. Sto se tice datuma, samo je bitno da je avgust zbog odmora, novac nije limit u mom slucaju. Zovem se Milos, 25 godina, iz Nisa sam. Ovo je moj mail monty.green97@gmail.com , pa se javi ako si zainteresovana Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 30, 2022 Evo moj broj ide mi se na more +4915210724757 whatsapp Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 2, 2022 Ostavite mi kontakt i pisem vam. Sogovaramo se za dalje. Sanja, ostavite mi kontakt. Javljam se On 6/22/2022 at 12:04 PM, Sanja1964 said: Zdravo. Ja sam zainteresovana za Grčku. Živim u Beogradu. Odakle si ti? Imaš li nalog na facebooku? Ostavite neki kontakt. Fb. Inst Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites