Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Dobroj drugarici se udao brat na Hawaii  ;D Verujem da taj iznenadni korak nema nikakve veze sa zavrsetkom skolovanja tamo i isticanjem green card  :bag: Nakon sto smo saznali da ce newbie prizetko produziti svoj boravak na neodredjeno, javlja se potreba cesceg odlaska (njenog..ali bogme i ja cu se ogrebati). Koje bi bile potencijalne low cost varijante odlaska ? Moje ideje su nakon Bg-Zg-ryanair-London-???-Honolulu presusile. Any suggestions ? Ili barem gde potraziti i koje tranzitne aerodrome uzeti u obzir ? Hvala unapred  :pivoooo:

Ja sam video jeftine karte kod irskog Aer Lingus iz Dablina za Njujork (npr 340 EUR), cini mi se da ima do Bostona i jos do nekih gradova. Do Dablina mozes doci nekim low-costom iz okolnih gradova, a od NYC do Havaja pretrazuj americke low cost kompanije.

• 6 months later...

www.edreams.com - nadjes preko njih pa odes na sajt kompanije :)

inace beograd - nyc mozes da nadjes za 510-520eu preko lufthanse (ponekad i airfrance ima za iste pare) pa ako ti se ne cimata do dablina da bi ustedeo 50ak eu mozes ovako (i ovako ti ne treba sengen :) )

Preko Delte je karta BUD-NYC letos kostala 390 EUR. Istina potreban je Shengen za tranzit. Kako dalje, ne znam :)

NY - DUBLIN (period od 1.novembra do 31. marta) - 199 evra.

ali to jedino ako bukiras do ponedeljka. i da molis boga da ne otkazuju vencanje.

http://www.aerlingus.com/cgi-bin/obel01im1/bookonline/webdealDetail.do?objId=536888084&BV_SessionID=@@@@0078905914.1253128421@@@@&BV_EngineID=ccccadeigefgekicefecfigdffgdfkk.0

199$ sto je jos bolje :) ali to je za ow sto znaci dva smera oko 400eu recimo......+ do  tamo + drndanje sa vizama = leti iz bg-a za 510 :)