Posted August 26, 2022 Cao drustvo, trazim saputnicu za letovanje u drugoj polovini septembra, u Grckoj, npr Tasos, Evia, Sitonija, moze i neko drugo mesto. Na odmoru sam od 15.09. do 01.10., moze bilo koji termin u tom periodu. Pisite mi u pp. Zovem se Milica, imam 31 godinu. Pozdrav😊 Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 29, 2022 Pozdrav, ako si zainteresovana za Kefaloniju u tom periodu. Preliminarno, pronašao sam jednu saputnicu za put kolima, fali nam još dvoje.. Pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 29, 2022 Pozdrav, hvala na predlogu, ali trazim samo zensko drustvo. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 29, 2022 Ok Milice, devojka ide samnom, danas definišemo.... poenta je podela troškova puta, ne boravak,... no svako dobro, možda se i sretnemo na Kefu..: Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 30, 2022 Ovaj oglas nije vise aktualan, pozdrav svima😊. Share this post Link to post Share on other sites