Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Pošto sam postavio dobar predlog, onda bolje da otvorim new tiopic, da ne skrećemo sa teme gde sam ga bio postavio. :)

Predlazem ligu u fudbalu  123 Serbia Travelers.

Npr, jednom mesečno članovi iz svih delova Srbije da se organizujemo da idemo u Niš, pa tamo da igramo sa Nišlijama, drugi u Novi Sad, treci u Uzice itd.

Poenta je da cemo svi ići da obidjemo ta mesta za vikend, a usput da odigramo i utakmice.

Ili da se pre planinarenja dogovorimo za ekipe, napravimo termine i igramo po sistemu kupa i prvenstva tamo kad se budemo našli. Šta mislite?

Ajde dajte predloge. :kamp:

• Author

Mislio sam da na primer jedan mesec idemo svi (NS, BG, UE, itd..) kod Nišlija, pa da onda svaka ekipa odigra utakmicu sa njima u toku dana, pa onda sledeći mesec kod Novosađana, itd, da pravimo tabelu kao u prvenstvu. Mozemo se dogovoriti da bude još i  košarka ili odbojka.

Jedan od dobrih načina da upoznaš svoju zemlju i članove foruma.

U Beogradu to moze da bude na Avali, na Čarapićevom brestu.

A gde je vikend druzenje, tu je i  :eat:pijjj:kamp:

Super ideja, računajte na mene za poneko gostovanje!

Ideja je super, racunajte i na mene, a posebno u trecem poluvremenu hehehe :eat:  pijjj  :pivoooo:  al naravno, tesko ko bi mogao da stalno ide na gostovanja i da igra fudbal, jbg, svi imamo neke obaveze.. ali ja bih se trudio  :D

• Author

al naravno, tesko ko bi mogao da stalno ide na gostovanja i da igra fudbal, jbg, svi imamo neke obaveze.. ali ja bih se trudio  :D

Pa idemo jednom mesecno.

A mozemo da igramo i na pozajmicu ako neko nedostaje iz nekog grada.

Sta ako ja svom gradu dam gol? :-[

Pa kako mislis da to izvedes ako vec igras za svoj grad? :) jedino autogol da das svom gradu :)  ili ja nisam razumeo kako bi funkcionisala liga xexe..   pa sta znam, moglo bi da se za jednu ekipu uvek skupi 5+1 igrac... pa od nas 10 recimo, valjda bi se uvek naslo 5+1 ...

i dobra stvar je sto bi smo recimo mogli da promovisemo ST u svakom od tih gradova, i ne samo ST vec generalno putovanja,backpacking... i naravno pijjj

Ne mora to da bude samo fudbal. Podelimo gradove i sportove. Ja licno ne volim fudbal ali volim plivanje (a sezona plivanja ide) i volim odbojku (doduse imam 2 leve ruke) pa mozemo uvek da imamo nesto za nas koji ne volimo fudbal.

;D

Ja mislim da je ideja extra! Imamo svi obaveza, al valjda bih uspeo taj jedan dan da iskombinujem....I taman svi nabavimo majice ST i igramo po Srbiji i promovisemo klub!

Evo, prijavljujem se da budem gosha novosadjanima ako me 'oce, i clan kosarkaske ekipe!

Covece, to bi se moglo bas lepo organizovati! Moglo bi i da bude medijski propraceno  ( :maddd:)

P.S. Ovo zadnje nisam napisao u cilju da me Bajern, Barsa ili Liverpul vrbuju :banana:

ja volim americki fudbal al daj sta das..;D mogu i fudbal i basket a i odbojku s obzirom na visinu :)

@Cruela Slazem se, ne mora da bude samo fudbal, mogli bi i drugi sportovi, samo nek imamo povod za ludilo, a s'obzirom da imamo dosta zenskih clanova, ne bi bilo fer da se igra samo fudbal koji malo koja devojka voli, iskreno :)

@Silbasboy upravo tako, majice, promocija i dobro zezanje sa ljudima :banana:

Moracu da citiram Kiku :)

Ja sam za ... samo kazite mesto i vreme!

Moze fudbal i odbojka, za kosarku mi nedostaje visina ali sam rad i to da igram :D

Dobar predlog, sto se tice bodovanja i tome slicno mislim da nije potrebno. Bitno je da se druzimo i zezamo.

Slazem se sa Spartakom, mada eto cisto moze da se vodi neka evidencija ko je koga i koliko dobio :) ali u osnovi, bitan je provod i druzenje... i  pijjj 

Pa ko moze, i kad moze....

• Author

E, pa neznam da li imamo vremena da organizujemo olimpijadu ST na leto, bilo bi lepo kad bi se tamo negde u Avgustu tako sreli na 3 - 4 dana minimum.

Odredimo sportove, lokaciju, ako moze negde pored jezera, kamp, hrana itd i dovidjenja drustvo staro.

:kamp::pivoooo::eat:pijjj:gossip::banana::dance::potty:123teg:blob:

• 2 months later...
  • 10 months later...

Ne znam da li je ideja jos uvek u zivotu,ali eto i ja sam zainteresovan,i mozda bih mogao da pomognem recimo oko organizacije s obzirom da sam student DIF-a.

Po meni je to jedan extra vid druzenja,takmicenja i putovanja,a sto se igara tice treba da ih bude sto vise i sa sto fleksibilnijim pravilima,jer bi cilj trebalo da bude druzenje a ne vrhunski sport,kako bi sto vise ljudi moglo da ucestvuje.