Jump to content

Featured Replies

Posted

Sta mislite, da li se isplati ici u London preko turistickih agencija, tj da li vam se ta neka cena od oko 600 evra cini prevelika? Pretpostavljam da se moze proci jeftinije ali me zanima da cujem vasa iskustva. Hvala svima unapred na odgovorima.

Sticajem okolnosti, ja planiram da provedem 8 dana u Londonu u Junu, kupio sam karte od zadra 2 eura (ryanair), od Beograda do Zadra 6000 povratna (65 eura), hostel koji sam bukirao u centru je 72 eura (sve vreme boravka sa doruckom). 20 eura je potrebno za aerodromske transfere, vecina ulaza u muzeje i galerije je besplatna, i potrebno je kupiti jos kartu za gradski prevoz (20 funti za 7 dana, prva zona), viza je inace 75 eura od prilike.

sta znaci preko agencije? agencija ti aranzira i let i hotel? let pretpostaljam iz BG? ako je tako, vec na prvom koraku jasno je da se ne isplati. koliko kosta karta preko jata ili BA? ja sam u london iz ZG isla za 30-50 evra uvek, a evo stefan za 2 evra... sto se hotela tice, na bookings.com uvek postoje za neke hotele special prices i promocije, a hostela pretpostavljam da ima koji nisu skupi. a tu je i CS/HC. ako ti nesto znaci moje licno misljenje ja preko agencije nikad ne bih isla. nijedan hotel ne moze da se poredi sa petosobnom kucom naseg hosta u fulamu prepunom kiwija, ozija, amera, iraca i koga sve ne... zavisi sta volis/ocekujes od putovanja.