Posted September 28, 2022 Da li postoji neki nacin da se stigne do Plitvickih jezera iz Beograda, a da se ne ide kolima? Nasla sam da ima neki autobus, ali je u pitanju nocna voznja, i stize se tamo oko 4 ujutru. Ja bih radije izbegla nocnu voznju. Hvala unapred! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 28, 2022 Dođi do Zagreba busom i onda iz ZG do Plitvica. Ovo ti je web stranica Autobusnog kolodvora Zagreb: https://www.akz.hr/ a moš i preko flixbusa. Tu moš pronać puno linija ka Plitvicama i izabrat. E sad, jel jeftinije iz BG direktno, moguće, ne znam... Ako je jeftinije, moš napravit i "diverziju" i doč npr do gračaca i vratit se do plitvica s autobusom koji ide prema zg (svi staju na Plitvicama). Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 29, 2022 Da, to ima smisla. Hvala! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 30, 2022 Imaš autobus Beograd-Benkovac ili Zadar, samo ne znam u koliko sati i bi li te ostavio baš ispred, ali može se saznati. Druga opcija je blablacar, bacio sam pogled i vidim da još uvijek neko ide iz BG za ZD (možda i Split). Ima i na FB grupa sa sličnom svrhom. Prije je bio (privatni, neregistrirani) kombi prevoz, ne znam ima li još. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 30, 2022 Treba dobro provjerit jel taj autobus ide kroz Plitvice, moguće da ide kroz Lapac... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites