Posted May 4, 200916 yr Da li neko zna dobro mesto u blizini Novog Sada koje moze da se zakupi za koktel party style vencanje. Bio sam na salasu 84, to je cool (ali skupo), bio sam na salasu 137, to je fino, ali ne sme glasna muzika da ne plasi zivotinje. Garant ima neko skriveno i dobro mesto... Ne mora cak ni da se placa, samo da bude cool Hvala!
May 5, 200916 yr Perkov salaš? Svratio sam jednom, vrlo prijatni ljudi, izneli su mi besplatan sok i kolače od koprive (mnogo ukusnije nego što zvuči!). Salaš je na Fruškoj gori, čini mi se u ataru sela Neradin. Telefon (nađoh na netu, ne znam da li je tačan) je 064 / 115 64 65; vlasnik salaša se zove čika Nikola.
May 5, 200916 yr hm, a begečka jama? bila sam samo jednom, pre 4 godine, na kratko, tako da se ne sećam sasvim dobro koliko je to veliko, tj koliko zvanica može da stane tamo, ali ima čarda, tu su i labudovi... ne znam koliko je primereno za venčanje, ako je neko bio skorije možda može da kaže...
May 6, 200916 yr Strazilovo. Mozete i zvanicama organizovati i trku do Branka. " Oj, Karlovci mesto moje drago, ko detence dosao sam amo..."
May 7, 200916 yr Author hmmm, begecka jama, ne zvuci lose, ... jedino to jama i brak nekako nisu dobri u istoj recenici
May 7, 200916 yr ali to se chita kao begeechka jaama sa akcentom na a nemate pojma mozda Chelarevo tamo ima dvorac sa ogromnim starim parkom hm,sada nije bash odrzavan,chitaj pokoshen i nema infrastukturu za hranu i to samo je lep :D