Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav!

Ima li neko predlog koji je najpovoljniji način prevoza na pomenutoj destinaciji, imamo ETC kartice : )

datum je oko 11. maja

Ukoliko bi isli vozom do Bara, koliko bi nas kostao transport do HN, dvoje nas je?

Hvala unapred!

• Author

Zapravo nametnulo mi se i pitanje, da li mogu da sa 50% popusta uzmem kartu do Prijepolja, pa onda da kupim u vozu kartu do primorja, ili mozda da od Prijepolja idem busom do Herceg Novog?

na ETCovom sajtu piše:

Popust važi za putovanja unutar Srbije i unutar Crne Gore. Pri putovanju koje podrazumeva prelazak granice između Srbije i Crne Gore ne može se kupiti jedinstvena karta za tu relaciju.

Znači ne mogu da kupim kartu sa popustom Novi Sad - Bar, ali da li mogu da kupim u vozu kartu Bijelo Polje- Bar, makar i ne dobio 20% za Železnice Crne Gore kao što je navedeno na ETCovom sajtu ? (Iz dosadašnjeg iskustva kondukteri i u Srbiji, ne uvažavaju ETC karticu ukoliko želite da kupite kartu u vozu)

možeš.

pretprošle godine sam kupio Beograd - Prijepolje valjda, sa ETCom, imao sam 50% popusta.

Crnogorska kontrola je u Bijelom Polju, tu sam bio kupio redovnu kartu u vozu, bez popusta da ne slažem bila je oko 6 evra do Podgorice, ali možda se i ne sećam najbolje.

Isto ovako i u povratku, s tim što sam bio dobio dal beše 30 ili 20 posto popusta u Podgorici do Bijelog Polja.

U svakom slučaju, možeš da pozoveš železničku u Bijelom Polju ili Podgorici, i pitaš koliko će da te iskošta karta.

A za deo kroz Srbiju, nemaš nikakvih problema, slobodno uzmi povratnu do poslednje stanice u Srbiji sa ETCom.