Followers 0

LockTrip iskustva

1 post in this topic

Planiram neko putovanje po Evropi pa mi je čak i booking skup. Setim se da sam na stranici Putoholičari video nešto o nekoj novoj (možda nekome i nije) platformi sa često znatno jeftinijim smeštajem. Tamo piše sledeće: 

Quote

Što je Locktrip?

LockTrip je online tržište rezervacije smještaja na kojem kupci mogu pretraživati, pronaći i rezervirati hotelske sobe te ostale tipove smještajnih jedinica diljem svijeta uz garantirano najjeftinije cijene. To je prva platforma koja omogućava kupcima i vlasnicima nekretnina da kreiraju ponudu i potražnju smještaja bez naknade posrednika. Da bi se postigao taj cilj, sve su transakcije decentralizirane bez potrebe uvođenja posrednika koji naplaćivanjem svoje provizije podiže cijenu smještaja.

Zašto Locktrip platforma pruža najjeftiniju rezervaciju smještaja?

Za razliku od ostalih tradicionalnih online tržišta koje djeluju kao posrednik u trgovanju te zarađuju na provizijama koje su zaračunate povrh stvarne cijene smještaja, Locktrip vam korištenjem najnovijih decentraliziranih blockchain tehnologija omogućuje da na jednoj platformi pristupate rezervaciji hotelskih soba bez uplitanja u cijenu koju nudi ponuđač smještaja. Drugim riječima, Locktrip omogućuje povezivanje milijuna putnika s više od 2 milijuna smještajnih objekta bez posredovanja u kreiranju konačne cijene smještaja. Na taj se način omogućava putnicima ušteda do 20%.

Nadalje, Locktrip platforma objedinjuje sve svjetske tajne ponude s trenutno aktivnim dodatnim popustima te u kombinaciji s prethodno navedenom uštedom od 20%, ukupni popust koji možete pronaći na Locktrip platformi može sezati do nevjerojatnih 60%!

Na trustpilotu imaju dobru ocenu i uglavnom pozitivne utiske. Imaju neku foru da ne prikazuju cene dok se ne registruješ, pa sam zato odlučio da se malo raspitam pre registracije.

Da li je ovde neko koristio? Imao problema?

Edited by Kokosanceros

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Followers 0