Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

low cost do jugoistocne azije

Featured Replies

do sada sam uspeo da izbunarim nekoliko jeftinih marsruta, ali nadam se da ce se broj povecavati, takva je tendencija :)

1. air arabia istanbul-kolombo, air asia kolombo-kuala lumpur

2. air arabia istanbul- chanaj ili bangalor, tiger airways chanaj(bangalor)- singapur

3. air arabia istanbul-kalkuta, air india kalkuta-bankok

4. blu-express milano- bankok

5. air-asia london- kuala lumpur

6. air arabia istanbul- daka ili chitagong, pa bus ka mijanmaru ( ako su otvorili kopneni prelaz sa bangladeshom)

7. istanbul- dzakarta, kuala lumpur, bankok, sa qatar airways, gulf air, etihad, emirates, turkish airlines, svi ovi avioprevoznici daju cesto dobre promocije za ove destinacije..

jos neke ideje?

Ja sam primetio da Turkish Airlines trenutno ima veoma povoljne cene letova za Bangkok i Singapur. Mislim da je poslednji dan polaska 5 jul a povratka dvadeset i neki. Cene (doduse iz Stambla) su oko 450 EUR, sa svim taksama.

Mala ispravka - Air Arabia ne leti za Kalkutu, vec za Kalikut (odnosno Kozikode). Kozikode i Kalkuta su na dva razlicita kraja Indije, pa je onda problematicno vezivati letove za Bangkok, onako kako je naveo bam-bam.

Ostalo navedeno je sasvim ok, i ja sam proslog leta pravio neki "prelaz" u kombinacijama za jugoistocnu Aziju preko Chennaia i Bangalorea, sa Tigerom. Sada su, na zalost, cene Air Arabije osetno vise nego prosle godine, pa treba dobro isproveravati oko cena.

Obratiti paznju da blu express ima jeftine cene MXP/FCO - BKK, ali su dosta skupe u povratku.

Takodje, trenutno ima jako povoljnih karata sa Singapore Airlines iz UK, za SIN [£295 rtn], HKG [£314]i dr. Mislim da je za letenje u Septembru.