Posted June 17, 200916 yr pozdarv svima.. zanima me da li neko zna za neke jeftine kombinacije putovanja po Amerikama: bus,voz, stopiranje...? Tacnije NY- Boston-Maine, dobro bi dosao i neki savet od NY do Orlanda,Majamija..?? pitanje2: Da li se nekom desilo da dobije od Amera vizu,pa da ga gurnu u neku administrativnu proceduru.. ( koci mi polazak vec neko vreme)?? ps ako odem, a zarade se neke pare, planiram da sledece leto zapalim na Havaje.. a onda vec svi koji mogu da dodju su dobrodosli:) hvala
June 17, 200916 yr Meni je par Amerikanaca pričalo da su dosta stopirali po celim SAD... Mnogi pričaju da to nije moguće, a mislim da je i zabranjeno, al' eto, očigledno ima ljudi koji su to dosta radili i nisu imali problema. Tako da, sudeći po tome, stop predstavlja nešto na šta se može računati tamo.
June 18, 200916 yr NYC-Boston-Maine najbolje da ides autobusima Grayhound-a, a btw to je poprilicno dug put, oko 12 sati....A gde ides u Maine? Tamo je prelepo, narocito Acadia nacionalni park... Do Orlanda, Majamija najbrze avionom, ako se karte kupe ranije moze i da se dobro prodje, vidi sa Deltom ili Continental-om...
June 18, 200916 yr Author Idem u grad Camdain,kolko sam video to je mali gradic na obali.. samo da dobijem vizu idem tamo da radim3-4 meseca.. 12sati,busom?? da li znas da li treba ranije da se rezervise karta,il mogu tamo na licu mesta? hvala
May 26, 201015 yr Ja mislim da je najeftinije vozom kao i svuda na svetu. Medjutim naravno nikad ti ne bih preporucio stopiranjem jer Amerika ti je uglavnom kaubojska drzava.
May 28, 201015 yr Voz (AMTRAK) ti je najskuplja varijanta. Osim Grayhound busa imas i Megabus (http://us.megabus.com/), koji dodje jeftiniji na mnogim relacijama, a po vecim gradovima (NY, Boston, Philadelphia, Washington, Baltimore, itd) imas i buseve koji idu iz kineskog dela jednog grada do kineskog dela grada u drugom gradu veoma jeftino.
June 13, 201015 yr Stop je veoma zahvalan i lak, prvenstveno zbog velikog broja kamiondzija koji cesto staju, a pored toga bih ti preporucio low cost kompanije. Ja sam leteo od NY za Majami, za 20 dolara vise nego da sam isao basom.
January 29, 201114 yr Ma jok,kakav voz.... Karta od Bostona do Njujorka je 20 dolara,licno putovao...Ima pun k onih kineskih basova...