Posted January 25 (edited) TRAŽIM SAPUTNIKA Pozdrav svima, planiram da idem u Egipat početkom februara.Egipat-Hurghada / 4.-11. februar 2023 / 8 dana-6 noćenja / cene aranžmana: 365-500eur. Dosta sam istraživao hotele i plaže, postoji jeftinija opcija koja je oko 400eur, a ima i finija opcija u smislu mnoooogo lepe plaže za 500eur po osobi. To je cena za All Inclusive. Jedini dodatni troškovi bili bi izleti tipa piramide i ostalo, masaže, dodatna pića, večere itd, što mislim da je max 200eur dodatno. Glupo mi je da plaćam više ako idem sam, pošto je dosta povoljnije kada putuju 2 osobe. Tako da tražim cimera za put Samnom je lagano, poštujem tuđ prostor i vreme, kao što to očekujem i od saputnika, a pored toga sam i istraživačko-avanturističkog duha! Edited January 25 by Darko Vuk Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 26 Ćao Darko, zakasnio sam, ali ako ti je Egipat i dalje u planu i treba ti cimer, javi. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 26 Zdravo, i ja sam za Egipat. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites