Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Pozdrav, trebam ici u Kinu na dve nedelje zbog poslovnog sastanka za to mi je potrebna biznis viza ako se ne varam? Da li se ovo lako dobija i da li neko ima iskustva sa ovim?

Hvala

• chivitli changed the title to Biznis viza za Kinu
7 hours ago, Aleks1111 said:

Pozdrav, trebam ici u Kinu na dve nedelje zbog poslovnog sastanka za to mi je potrebna biznis viza ako se ne varam? Da li se ovo lako dobija i da li neko ima iskustva sa ovim?

Hvala

pa ako si drzavljanin bosne ili srbije, onda mozes u kini ostati na bezviznom rezimu do 30 dana ( bosna( bosna do 90 dana) ...ukoliko si samo na sastancima, to podpada pod bezvizni rezim, bar koliko sam ja shvatio...ukoliko radis nesto u kini, ti ili tvoj biznis, onda treba biznis viza...tako sam bar ja shvatio....naravno, ljudi koji ulaze bezvizno u kinu, ne moraju ni da pominju sta ce tamo raditi....ali ipak, samu biznis vizu ranije nije bilo tesko dobiti, bila je potrebna potvrda iz firme, i to se predaju u kineskom konzulatu...e sad, to je bilo ranije, pre nego sto je stupio na snagu bezvizni rezim...kako je sad, nemam pojma, jer retko ko ide u kinu a da ne ulazi na bezvizni rezim, ili da nije dobio posao u kin pa ide tamo da radi trajno, sa radnom dozvolom...

moja koleginica je isla 2019, i samo je rekla "imam poslovne sastanke ", i to je bilo ok, nije bilo problema

• 9 months later...