July 10, 200916 yr zna li neko kakva je situacija sa wirelessom po beogradskim parkovima? cuo sam da je vecina parkova pokrivena istim, pa zna li neko kako to funkcionise i kakva je brzina?
July 22, 200916 yr za sada radi, dok stoka nesto ne pokvari ili ne pocupa, u Studentskom parku i parku iza Vukovog spomenika
July 27, 200916 yr Na Tashmajdanu takodje imash net na jednoj klupi! U pitanju je klupa kod restorana Madera, imaju prilicno brz link i nikakvu zastitu. Tu klupicu bas volim, odem sa psima i laptopom - ja surfujem oni trche, svima lepo - svi srecni! Inace nije retkost da "navatash" nezasticen link po celom centru grada - uglavnom u blizini hotela-hostela, kafica-restorana i slicnih ugostiteljskih objekata... offtopic: Ovo mi je prvi post na forumu i nadam se da cu imati vremena da doprinesem svojim skromnim iskustvom i neskromnim entuzijazmom! Sad samo da kazem da mi je drago sto sam ovde i da vas vec duuugooo chitam i stojite u "bookmarks"ima vec neko vreme.
September 21, 200916 yr Ima u Kragujevcu. Prvo sam pomislio da je neko podigao spomenik Telenoru tu u parku. Kad sam prisao blize shvatio sam da se radi o wireles-u...
September 22, 200916 yr Ima u Kragujevcu. Prvo sam pomislio da je neko podigao spomenik Telenoru tu u parku. Kad sam prisao blize shvatio sam da se radi o wireles-u... Ovaj u Kragujevcu koji je postavio Telenor su barabe vrlo brzo razlupale, ipak, ljudi iz Telenora su izasli u susret pa su postavili nov uredjaj pa opet postoji wireless. Ako nekim slucajem ne radi net u Velikom parku, kome treba hitno moze da proseta 100m do Masinskog fakulteta gde takodje postoji wireless konekcija...