Posted February 23 Pozdrav svima, Zanima me da li neko ima iskustva sa gubitkom pasoša u Izraelu. Proverio sam na sajtu ambasade Srbije u Tel Avivu i piše da nije moguće u Izraelu dobiti novi pasoš, već u Srbiji ili eventualno Turskoj ili Atini, jer ambasada i konzulat u Izraelu nemaju mogućnost izrade novih pasoša. Ako neko ima ideju šta bih mogao da uradim po pitanju pasoša zbog ostanka u Izraelu, neka piše, Srdačan pozdrav! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 23 1 hour ago, Strahinja992 said: Pozdrav svima, Zanima me da li neko ima iskustva sa gubitkom pasoša u Izraelu. Proverio sam na sajtu ambasade Srbije u Tel Avivu i piše da nije moguće u Izraelu dobiti novi pasoš, već u Srbiji ili eventualno Turskoj ili Atini, jer ambasada i konzulat u Izraelu nemaju mogućnost izrade novih pasoša. Ako neko ima ideju šta bih mogao da uradim po pitanju pasoša zbog ostanka u Izraelu, neka piše, Srdačan pozdrav! Nijedna ambasada nema mogucnost izrade novih pasosa, svi se prave u Beogradu. Ono sto je izgleda tu problem je apliciranje za isti, tj. uzimanje biometrijskih podataka. Na zalost, izgleda da je jedino resenje u ambasadi uzeti putni list za povratak u Srbiju i tamo izraditi novi pasos, za povratak u Izrael. Jesi li tu turisticki ili boravis? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 23 Boravim, treba da idem na razgovor za papire krajem meseca. Hvala na odgovoru, pozdrav! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 24 I, naravno - bitno je da prijavis gubitak pasosa. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites