Posted July 15, 2009 e ovako posto ne volem da idem na neke bliske destinacije i odmore koje mogu priustiti non stop sebi, zanima me dal je neko bio ili je voljan da ide na azore sa prethodnim ostankom u lisabonu na par dana ? ovo je teke da se vidi ako ko ima onda cemo u par dana smisliti program i beganija ? ili via azore odma bez lisabona 15 dana ? kolko znam azore bez obzira na sve pripadaju portugalu tako da bi shengen viza trebala uci ne? kao za madeiru ? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 24, 2009 lisabon + azores.. vrh! ali tek sl. godine mozda, sto se mene tice Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 25, 2009 Azores pripadaju Portugalu tako da ce ti trebati viza. Kako mislis da odes do njih? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 26, 2009 pa verovatno avionom.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 26, 2009 hehehe...to znam mada je prosle godine moja drugarica imala fenomenalnu ideju da odem do ostrva brodom jer su blizu ;D ;D Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 26, 2009 hehehe...to znam mada je prosle godine moja drugarica imala fenomenalnu ideju da odem do ostrva brodom jer su blizu ;D ;D pa bas i nisu toliko blizu ali put bi svakako bio lepsi nego avionom.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 26, 2009 nisu nisu... znam ja ali nije znala ona na pola su puta do amerike Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 27, 2009 Jedna informacija za sve koji putuju u Portugal sa starim pasosem. Realno, moze se putovati sa starim pasosem i u septembru. Problem je sto se put mora zavrsiti do 15.09. jer oni uvek daju 15 dana "viska" od dana kada ste rekli da vam se putovanje zavrsava. U sustini, zbog te gluposti ne mozete ostati do 30.09. iako vam pasos i dalje vazi. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 31, 2009 ja sam nasao letove svako malo idu iz lisabona nesto oko 100 eura povratna , a do lisabona iz dubrovnika oko 130 povratna ;p al evo jos se lomim dal da idem sad il sledece godine imam stotinu kombinacija nekih Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 31, 2009 wow kako si uspeo da nadjes za 100 evra?? dokle? koji prevoznik? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 1, 2009 ja sam nailzaio na 200e povratna, ali 100e povratna je super cena Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 5, 2009 http://azores.com/ preko ovog sajta, a iz du za lisabon germanwings , al otpada nazalost kombinacija, imam polaganja neka za paragliding, kuca mi se zavrsava, uzimam motor i sl pa od nove goddine svaki mjesec negdje pocev sa ovim Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites