Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

sa kog terminala u budimpesti polece vueling za barselonu?

Featured Replies

ta kompanija kao da ne leti iz budimpeste, nigde se ne pominje na sajtu aerodroma?

da li neko zna sa kog terminala ide, posto su oni, kao sto znate dosta razdvojeni.

hvala :mah:

• Author

evo da sama sebi odgovorim - 2B, ako jos nekom zatreba :)

cek cek, zar nije 2A za sengen, a 2B za nesengen letove? ranije je bilo 2A malev a 2B ostali (i lowcostovi, naravno, na T1).

Izgleda da ova kompanija uopste nije losa za Barselonu, pretpostavljam da slece na bars. aerodrom a ne u Djironi?

• Author

el prat, 50 evra popodnevni let kupljen manje od 3 nedelje unapred

cek cek, zar nije 2A za sengen, a 2B za nesengen letove? ranije je bilo 2A malev a 2B ostali (i lowcostovi, naravno, na T1).

čini mi se da oni često menjaju ta pravila. kad je zimus bio štrajk na T1 ja letela sa 2B u šengen  123

dobri su, al pokusaj i sa click air-om, moze da se nadje jos povoljnije i odlicni termini, mislim da ima 3 puta dnevno...

inace prat de ljobregat je po meni aerodrom sa najboljim polozajem ikad, do grada si za bukvalno 15 min.

Izgleda da ova kompanija uopste nije losa za Barselonu, pretpostavljam da slece na bars. aerodrom a ne u Djironi?

kaze se- Hirona  ;)

• Author

evo da vam napisem sta mi je devojka koja zivi u doticnom gradu rekla - na katalanskom se kaze djirona, a na spanskom herona. tako da, oboje ste u pravu.

• Author

dobri su, al pokusaj i sa click air-om, moze da se nadje jos povoljnije i odlicni termini, mislim da ima 3 puta dnevno...

inace prat de ljobregat je po meni aerodrom sa najboljim polozajem ikad, do grada si za bukvalno 15 min.

e, pa oni su valjda kupili klik, sada su im svi letovi spojeni... tj, kao odes na klik, imas samo pretrazivac vuelinga. mislim da su se udruzili.