Andaluzija u septembru

13 posts in this topic

Posted (edited)

Da li ima neko zainteresovan za kraći obilazak Andaluzije krajem septembra, avionom i preko agencije?

U planu je put na 5-8dana, jos nema dovoljno ponuda agencija ali ce se to verovatno videti u ove 2-3 nedelje , za sada ima jedna ponuda na 4 noći .

U grupi nas je četvoro, jedan dečko i sve ostalo zene 😅, bilo bi super da se nadje jos neki muskarac kako bi nas drugar lakse podneo put 🤷🙂😁.

Inače mi smo se kao grupa nasli ovde , ne poznajemo se jos ali koliko smo pricali, bićemo dobra ekipa 

Svi smo tu 40togodisnjaci,jos mladi a zreli 😂 ako je nekome bitno.

Edited by Maja K

Posted (edited)

4 hours ago, Maja K said:

Da li ima neko zainteresovan za kraći obilazak Andaluzije krajem septembra, avionom i preko agencije?

U planu je put na 5-8dana, jos nema dovoljno ponuda agencija ali ce se to verovatno videti u ove 2-3 nedelje , za sada ima jedna ponuda na 4 noći .

U grupi nas je četvoro, jedan dečko i sve ostalo zene 😅, bilo bi super da se nadje jos neki muskarac kako bi nas drugar lakse podneo put 🤷🙂😁.

Inače mi smo se kao grupa nasli ovde , ne poznajemo se jos ali koliko smo pricali, bićemo dobra ekipa 

Svi smo tu 40togodisnjaci,jos mladi a zreli 😂 ako je nekome bitno.

Cao Majo, za Andaluziju ti ne treba nikakva agencija, sve se to lako samostalno organizuje, i naravno da je mnogo lepse i jeftinije nego kad ti neko drugi uredjuje odmor..Ja cu biti bas zadnje nedelje septembra tamo, u Granadi a  i u Malagi, a mogu da obidjem i okolo sto da ne..samo ne bih isao do sevilje, jer sam tamo bas cesto.. pa mi se mozes javiti na poruku..

Edited by bam-bam

drustven neki chovek 

Caos, 

Pa vecina je za agenciju,pa ce biti agencija. Mozda neki izlet napravimo samostalno .

Bilo bi super da se cujemo i prozujimo tamo, ako vec budes na lokaciji 🙂

58 minutes ago, Maja K said:

Caos, 

Pa vecina je za agenciju,pa ce biti agencija. Mozda neki izlet napravimo samostalno .

Bilo bi super da se cujemo i prozujimo tamo, ako vec budes na lokaciji 🙂

moze, naravno, ja sam isto hteo da obidjem malo okolo, al mi je muka da idem sam.znam te lokalne prevoze, uglavnom je sve dobro povezano busevima i vozovima, za sat do dva se svuda stigne...mozete mi na poruku javiti telefon, pa da se cujemo za to...u sv. slucaju , tamo smo u isto vreme 😉, a i mogu vam dati neke savete za malagu i granadu, posto iz dobro znam..

Javim se čim saznam kada idemo. Bilo bi super da se uklopimo sa tajmimgom.

Nismo jos nista rezervisali, cekamo da iskrsne nesto od 7-8 dana,ovo na 4 noći je bas bzv 🙄

U svakom slucaju se javim.....pozz

Zdravo Majo,

Ja sam zainteresovan za putovanje u Andaluziju, takođe sam u mladalačkim četrdesetim. Javi ako ste zainteresovani da vam se pridružim, fleksibilan sam i po pitanju samog putovanja i po pitanju termina.

Pozdrav Saša

¡Hola hispanófilas y hispanóilos! 😁

Baš mi je drago da vidim ovu temu jer mi je svakako Španija bila u planu za jesen. Pošto učim jezik, volela bih i da ga primenim u praksi, a kud bolje prilike od putovanja. Tolerantna sam i nepušač. Iz Niša sam pa ako bi vam odgovarao neko ko voli aktivan odmor volela bih da se javite.  

Espero su respuesto a mi mensaje.

¡Saludos!💃

Ćaos, 

Super sto si se javio, sto veca ekipa to bolje.

Najverovatnije da ce biti neka tura od 5 dana avionom, ako si za - imamo grupu na viberu pa mozes da se prikljucis

Ćaos, 

Najverovatnije da ce biti neka tura od 5 dana avionom, ako si za - imamo grupu na viberu pa mozes da se prikljucis

I izvini sto ti se obratih u muskom rodu🤣

Citam tvoju i poruku iznad i lapsus.....🤷

On 6/1/2023 at 10:32 AM, Boxe said:

Baš mi je drago da vidim ovu temu jer mi je svakako Španija bila u planu za jesen. Pošto učim jezik, volela bih i da ga primenim u praksi, a kud bolje prilike od putovanja. Tolerantna sam i nepušač. Iz Niša sam pa ako bi vam odgovarao neko ko voli aktivan odmor volela bih da se javite.  

¡Saludos!💃

On 5/29/2023 at 10:51 PM, SašaNS said:

Zdravo Majo,

Ja sam zainteresovan za putovanje u Andaluziju, takođe sam u mladalačkim četrdesetim. Javi ako ste zainteresovani da vam se pridružim, fleksibilan sam i po pitanju samog putovanja i po pitanju termina.

Pozdrav Saša

Trebalo bi da sam ti poslala br tel u inbox 

On 6/7/2023 at 9:42 PM, Maja K said:

Ćaos, 

Ćaos, 

I izvini sto ti se obratih u muskom rodu🤣

Citam tvoju i poruku iznad i lapsus.....🤷

Majo, moj vam je savet da se dogovorite za 7 dana, jer 5 dana za andaluziju je malo, to je velika pokrajina velicine Srbije, sa mnogo stvari za videti...

ovako cete stici da obidjete eventualno 3 grada...pogotovu sto je vreme leta aviona za malagu malo nezgodno, u sred dana i utorkom i nedeljom, a i cetvrtkom je u rano popodne, pa se i oko toga izgubi pola dana kod poletanja i sletanja..

alsa.es je spanski autobuski prevoznik koji je fantasticno povezan po celoj andaluziji, i autobuske karte su vrlo jeftine, ako uzimate vise od mesec dana unapred, ispadne vas 3-5 evra po pravcu gde god da krenete....

Edited by bam-bam

On 6/1/2023 at 10:32 AM, Boxe said:

¡Saludos!💃

Vidi samo jel sam ti poslala poruku sa br rel u inbox, ja se ovde nikako ne snalazim 🤷