Followers 0

Moja priča

1 post in this topic

pozdrav svima! stavio sam temu pod afriku, s tim ima najviše doticaja. ko vidi i pomogne puno hvala, ko neće nema veze, ovaj forum je nešto najkonkretnije za probati. kako sam iz provincije (metković, hr) teško se nalazi društvo sličnog interesa, uz to roditelji ne mogu sa mnom ko ranije. 

otprilike u pandemiji sam svojih par talenata (geografija, jezici, sport, internet) spojio intenzivno i našao cure od gane/nigerije/kenije/jar-a ... nekolicinu vrlo ozbiljnih i spremnih za upoznavanje/vezu itd.

ni jedna ne može priuštiti dolazak, idealno bi bilo meni tamo ostati dok se vratimo. tu nastupa izričita molba roditelja o sigurnosti i ne izboru individualnog putovanja. kako nakon diplome nisam zaposlen, baš gledajući okolinu koja radi što ne voli i život koji živi njih, moram priznati roditeljski primat. da pojasnim, imamo više nego dovoljno, samo sve  u dogovoru.

mogu bilo kad izabrati grupni safari, ali nije dovoljno vremena, opet kući sam i tužan, i cure ostaju tužne. roditelji kažu nađem li nekoga za društvo, slobodno može privatni put, pokušavao putoholičare i slične stranice, pa evo i tu. za početak u inboks, puno bi značilo. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Followers 0