Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 9 months later...

Kako divna prica!Ja poznajem jos jednog psa koji je zasluzio spomenik a sigurno svaki ljbimac zivotinja potvrdit ce mi da i on poznaje nekog slicnog Dzoku.Nadam se da sad po nebeskim poljima veselo trci sa svoim vernim prijateljem covekom. :angel:

• 3 weeks later...

U Tokiju, na stanici Shibuya, od 1948. godine stoji bronzana statua psu Hachiko. Hachiko je bio pas jednog profesora koji je radio na univerzitetu u Tokiju. Svakog dana on je pratio profesora od stana do stanice i popodne bi ga čekao na istoj toj stanici.

Profesor (koji se prezivao Ueno) je umro 1925. od srčanog udara, ali Hachiko je još narednih 10 (slovima: DESET!) godina išao na stanicu Shibuya. 07.3.1935. Hachiko je pronađen mrtav na stanici Shibuya, na mjestu gdje je godinama čekao na svog gospodara.

• 1 month later...

Imala sam i ja jednog Dzoka, mog Dzekija. Pratio me na posao i dolazio po mene na kraju smene. Divno jedno stvorenje je bio. Sve dok ga komsija nije bukvalno golim rukama zadavio zato sto se moj dobri Dzeki "zaljubio" u njegovu kuju i na kraju ga izmasakrirao. Zlobnih i bolesnih ljudi uvek je bilo. Al sto na mog Dzeka da naidje?.....Srce mi je gotovo puklo kad sam saznala za to. I od tad nemam snage da nabavim psa.

Divno je to sto su im napravili spomenike. Bas divno.

• 3 months later...

Tužne li priče :( Psi su divna stvorenja.

• 3 months later...

zgodba je žolostna. :cryy::(:(:mrgreen:clap.gif' alt=':clap:'>

• 1 month later...
:( :( :( prica je predivna
  • 1 month later...

Drago mi je što postoje ljudi koji vole i razumeju životinje, i koji cene i poštuju njihova osećanja.Imala sam i ja jednog Džodija a zvala se Vikica, tako da priču u potpunosti razumem. :angel: :angel: :angel:

• 2 months later...
:P :P :P:mrgreen: :mrgreen: :mah:
  • 9 months later...
  • 2 months later...

Psi su nesto sto pripada nama i mi pripadamo njima, od kada smo pripitomili vukove, ostala je nesvakidasnja i nerazmrsiva veza. Obe price su divne u tuzne u isto vreme. To je ljubav

ja taj film ne smem ni da gledam. samo dok sam pogledala trailer počela sam da plačem.