Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 3 years later...
clap.gif' alt=':clap:'> :spot: treba posetiti ovu planinu vise puta da bi se otkrile sve njene cari.bas lepo sto i neko iz Rusije vide ovu nasu planinu zaboravljenu u istocnoj Srbiji...pored tebe naravno,sto na veoma lep nacin nam docaravas sve lepote nase Srbije
  • 3 weeks later...

lep opis zaboravljenog predela nase Srbije.

• 2 weeks later...

svaka cast!mada..posli ste neozbiljno na taj zadatak.niste ni svesni kakve su vam opasnosti pretile..to ipak zahteva opremu i dobar plan..i nesto vise od pastete.u svakom slucaju,dobri ste.p.s probajte na mont everest,eee to je uspon...verujte mi.

• 1 month later...

eve i mi se spremamo sas zence da na 2 konzerve i par dzinke iskocimo na vr planinu. sastav si sastavija za desetku,bez zajebanciju...pozdrav iz paprika city

• 5 months later...

Sjajan text. Divno si opisao!

• 1 year later...

Odlicno napisano.To je jedan mali delic onoga sto se moze videti u tom kraju,na putu od Knjazevca do Pirota.Imali ste dosta srece sto se tice Midjora.Dosta puta je bila org spasilacka ekipa ,magla zna da opasna kao i izuzetno losi vremenski uslovi koji na toj planiini i nisu tako retki.

• 8 months later...

Lijep i duhovit tekst. Uskoro prvi put dolazim na Staru planinu. Iz Osijeka sam i olazim sa jednom ekipom iz Novog Sada, koju sam prije par dana vodio po Velebitu. Jedva čekam da upoznam zaboravljene ljepote Srbije.

• 6 months later...

Ama bratko opisal si ga kako ga ne bi opisal ni najgolem pirocanac. Ovoj za Rusa sto je stradal kodi nas je golema sreca jel je u toj vreme imalo od koga i da strada, a ti i da si tel s'g da stradas nebi imal od koga.

• 5 months later...

Zanimljiv tekst... Stara planina definitivno ulazi u plan za neki naredni godišnji odmor

• 1 month later...

Kako leti stici do Stare Planine? Ima li jos uvek autobus do sela Crni Vrh? Moze li se odatle peske do Babinog zuba, tu negde kampovati i sledeceg dana na Midzor? Jesu li planinarske staze lepo obelezene, moze li se negde uzeti mapa?

Bilo bi lepo kad bi odgovorio neko ko je bio :D