Posted March 20, 200520 yr Dvodnevna i potpuno neplanirana decembarska ekspedicija na Midžor, koji je, kao što svi bez sumnje znamo, najviši vrh Stare planine. Autor: Lazar Pašćanović Pročitajte ceo tekst
May 9, 200817 yr .gif' alt='::'> treba posetiti ovu planinu vise puta da bi se otkrile sve njene cari.bas lepo sto i neko iz Rusije vide ovu nasu planinu zaboravljenu u istocnoj Srbiji...pored tebe naravno,sto na veoma lep nacin nam docaravas sve lepote nase Srbije
June 9, 200817 yr svaka cast!mada..posli ste neozbiljno na taj zadatak.niste ni svesni kakve su vam opasnosti pretile..to ipak zahteva opremu i dobar plan..i nesto vise od pastete.u svakom slucaju,dobri ste.p.s probajte na mont everest,eee to je uspon...verujte mi.
August 1, 200817 yr eve i mi se spremamo sas zence da na 2 konzerve i par dzinke iskocimo na vr planinu. sastav si sastavija za desetku,bez zajebanciju...pozdrav iz paprika city
September 20, 201014 yr Odlicno napisano.To je jedan mali delic onoga sto se moze videti u tom kraju,na putu od Knjazevca do Pirota.Imali ste dosta srece sto se tice Midjora.Dosta puta je bila org spasilacka ekipa ,magla zna da opasna kao i izuzetno losi vremenski uslovi koji na toj planiini i nisu tako retki.
June 14, 201114 yr Lijep i duhovit tekst. Uskoro prvi put dolazim na Staru planinu. Iz Osijeka sam i olazim sa jednom ekipom iz Novog Sada, koju sam prije par dana vodio po Velebitu. Jedva čekam da upoznam zaboravljene ljepote Srbije.
December 22, 201113 yr Ama bratko opisal si ga kako ga ne bi opisal ni najgolem pirocanac. Ovoj za Rusa sto je stradal kodi nas je golema sreca jel je u toj vreme imalo od koga i da strada, a ti i da si tel s'g da stradas nebi imal od koga.
June 12, 201213 yr Zanimljiv tekst... Stara planina definitivno ulazi u plan za neki naredni godišnji odmor
July 30, 201213 yr Kako leti stici do Stare Planine? Ima li jos uvek autobus do sela Crni Vrh? Moze li se odatle peske do Babinog zuba, tu negde kampovati i sledeceg dana na Midzor? Jesu li planinarske staze lepo obelezene, moze li se negde uzeti mapa? Bilo bi lepo kad bi odgovorio neko ko je bio