Posted May 9 Pozdrav svima, Trazim muškog ili ženskog saputnika za letovanje od 10 dana preko agencije u periodu polaska od 1. jula 2024 do kraja avgusta (pa kad se u tom periodu uklopimo, samo da se dogovorimo bar 10 ili više dana unapred). Nisam gej, naprotiv, ali žensko prenemaganje i troumljenje mi stvarno nije potrebno. Najviše me zanima Krit (u tom slučaju kraj avgusta ili čak početak septembra zbog jake vrućine na jugu), ali možemo se dogovoriti i za nešto drugo (npr. Kefalonija gde sam već bio i rado bih se vratio, ili nešto slično). Iz NS-a sam, 37 god, volim opušten odmor u mirnijem mestu, bez nekog divljanja, naravno volim da odem na po koji izlet, ali nisam za forsiranje obilaženja 100 mesta za 10 dana. Otvoren sam za dogovor. Dakle, kupanje, istraživanje i uživanje. Ako i samo ako ste žena kojoj je prvenstveni cilj podela troškova (dakle, ne sponzorisanje), i kojoj nije potrebno kilometarsko razuveravanje, ubeđivanje i dogovaranje, molim vas iznenadite me i javite se. Moj cilj je uživanje u putovanju i iskren i pošten dogovor, i za sve ostalo verujem da se možemo dogovoriti kada se budemo pričali preko telefona i naravno kad se upoznamo uživo, i to vrlo jasno i precizno (kad ko ustaje, dnevne navike i očekivanja, itd.) jer sam po prirodi neko ko voli da precizira takve stvari, da posle ne bude zabune. Već sam imao vrlo lepo iskustvo prošlo letovanje, našavši saputnika baš na ovaj način. Stoga, ako vidite sebe u ovakvom dogovoru i ukoliko vam sve ovo zvuči ok, pišite što pre - vreme ne čeka nikoga. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11 Zainteresovana 🌝 Ono sto je ograniceno je fix termin od 26.avg odmor, sto znaci vec 24.8. mogu da putujem. Najvaznije samo podela troskova i bez doplate za jednokrevetnu sobu. Ne ocekujem sponzorisanje, ali jos vise ne smaranje u svakom mogucem smislu. Ustajem rano na moru, setam ujutru, plaza rano. Samo plaza i kupanje. Obilazak ako ima sta zanimljivo uvece, bez izlazaka. Izlet ako ima nesto ok. Ako si za pusti poruku ili kontakt. 48 god. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 13 (edited) Zdravo! Ja sam zainteresovana za drugu polovinu avgusta. Hvala što ste odmah pomenuli da prenemaganje nije dobrodošlo, delim Vaše mišljenje. Volim da mi letovanje bude i relaksacija ali i da idem u obilaske. Imam 38 god, vozač sam, što je za oba ostrva super. Više sam za letovanje na Kritu. Da li isključivo mora da bude dvoje putnika ili ste za dogovor više ljudi? Sam sam svoj sponzor, tako da nemajte brige😁 i volim precizne dogovore. Pozdrav! Edited May 13 by Boxe Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 13 Zainteresovan, Mladen 38 godina, Beograd. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 17 Takodje! Dogovor da bude precizan, i slazem se. Kraj avgusta i meni odgovara. Imam 48 godina. Mladolika, rano ustajem na plazu i volim biti do uvece tamo. Ako si zainteresovana javi se. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19 Zainteresovana sam za drugu polovinu avgusta. Istomisljenici, pa javi mi se. Gledala sam Antalijsku regiju, ali moze i Grcka. Sve je dogovor. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 20 Ćao 😊 Da li možemo da stupimo u kontakt van ovog sajta, radi lakše komunikacije? Čisto da razmenimo informacije i da vidim o kakvim ponudama je reč. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 25 ml4d3n se ne odaziva, Boxe i DijanaN ili ne citaju poruke ili ne znam sta se desava. Trenutno sam u pregovorima sa borisk76 i Lola666 tako da idemo dalje, nadam se da se ovo nece oduziti poput Seseljevog sudjenja Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 25 Ja sam lola666 😃 Nisam shvatila, niti smo pregovarali niti imam poruku 😄 Samo se pitam da li je ovde zaista neko u potrazi i ozbiljan. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 27 Onda ili ne dobijate poruke ili imate neki problem s nalogom i ovim sajtom. Kako god, pisite direktno na plavsic.milan@gmail.com ako mislite da se dogovaramo. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 3 (edited) Trenutno se dogovaram s jednom mogucom saputnicom za period od 10-og do kraja avgusta... nismo konacno definisali sve, ali ako je "za ljubav potrebno dvoje", mi razmisljamo da je za putovanje "snaga u brojnosti". 😀 Tako da - javljajte se na email koji sam ostavio, avgust se priblizava. Edited June 3 by Zohan Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites