Posted May 20 Tražim saputnika ili saputnicu za letovanje u Grčkoj radi podele troškova. Najviše bi mi odgovaralo u julu i prednost imaju osobe ženskog pola iz razloga jer mislim da bi se lakše uklopile sa željama. Ne volim da spavam do kasno, volim da budem na plaži celog dana, kupanje, sunčanje i sl. Može neki izlet ako bude nesto zanimljivo u ponudi. Uveče neka lagana šetnja i piće. Nemam ništa protiv provoda, može ali ne svako veče mada zavisi i za koje mesto se odlucimo. Iz Niša sam, imam 38 godina. Kažu da sam jako pozitivna osoba, komunikativna i druželjubiva. Pa ako ima zainteresovanih neka se jave. 🤗 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 24 Cao, da li si našla nekog za put? Ja sam zainteresovana isto za Grčku u julu, pa me samo zanima da li i dalje tražiš a za ostale ćemo se dogovoriti 😉 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 31 Ćao, da li si našla nekog za put? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 1 E ćao, koja mesta bi posetila? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 1 Našla sam društvo, samo nisam znala kako da uklonim ovu objavu. Hvala svima što su se javili. Želim svima uspešnu potragu za saputnikom i lep odmor. Pozdrav 🤗 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 27 (edited) Lep provod 4 minutes ago, Misa71 said: 5 minutes ago, Misa71 said: 7 minutes ago, Misa71 said: Edited June 27 by Misa71 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites