Posted May 26, 2024 (edited) Ćao svima! Trazim neku ekipu za letovanje u julu, išla bih u Grčku. Nisam još isplanirala gde, u principu neka povoljna ponuda ili preko agencije ili Booking-a. Može autobus, može i avion. Volim opušten odmor u kome svako radi šta mu prija, bez nekog forsiranja. Bitna je podela troškova,ostalo po dogovoru. Iz Ns sam, imam 46 god i sa mnom se lako dogovoriti sve. Ukoliko želite lep odmor,pišite, preuzmite inicijativu, inače eto i zime uskoro! 🤣 Edited May 26, 2024 by Biksi78 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 26, 2024 Zdravo Biksi Neske je,imam 42god iz Bg sam Grcka moze, druga polovina jula tad sam na odmoru,mada mogu biti i malo fleksibilan sto se tice termina a sve ostalo sto si navela slazem se u potpunosti Evo kontakt,pa ako si zainteresovana ti se javi discaverytour82@gmail.com Poz... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 26, 2024 5 hours ago, Biksi78 said: Ćao svima! Trazim neku ekipu za letovanje u julu, išla bih u Grčku. Nisam još isplanirala gde, u principu neka povoljna ponuda ili preko agencije ili Booking-a. Može autobus, može i avion. Volim opušten odmor u kome svako radi šta mu prija, bez nekog forsiranja. Bitna je podela troškova,ostalo po dogovoru. Iz Ns sam, imam 46 god i sa mnom se lako dogovoriti sve. Ukoliko želite lep odmor,pišite, preuzmite inicijativu, inače eto i zime uskoro! 🤣 Zdravo Biksi Ja sam Neske imam 42 god iz Bg sam Grcka moze,druga polovina jula tad sam na odmoru mada mogu tu biti i malo fleksibilan. Evo kontakt pa akosi zaintetesovana javi se discaverytour82@gmail.com Poz.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 27, 2024 Ćao Neske, hvala na brzom odgovoru. Možda sam trebala da naglasim u prvom postu da trazim zensku ekipu al u principu sam otvorena za druzenje sa oba pola. Ipak, ako bismo isli mi, volela bih da nadjemo još jednu devojku, ako me razumeš. DEVOJKE JAVITE SE 😉 Pišem ti na mejl oko preciznijih dogovora. Poz! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2024 SAPUTNICA PRONADJENA, ZATVARAM TEMU....HVALA SVIMA I PRIJATNO LETO VAM ZELIM! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites