Posted July 8, 200619 yr ZAMISLITE skoro je moja prijateljica dobila Holandsku vizu i po dolasku na SHIPOL oni je bace u zatvor sa crncima? , devojka u soku nezna o cemu se radi a nezele da joj kazu zasto je zatvorena, posla kod? brata u posetu na 3 nedelje, deportuju je za BGD posle 5 dana i ona ode u ambasadu i kaze sta se desilo, holandjani joj dali vizu? koja nije uvedena , znaci nema je u centrlanom KOMPU , falsifikat , posavetuje nju covek tuzi ih i ona zakaze sa konzulom razgovor .Holandjanin kaze dobicete vi 25000 EVRA za pretpreljeni strah i ostalo , ali zaboravite? na Holandiju i mozda na druge zemlje EU? koja kulturna ucena pretnja
July 8, 200619 yr Ocu i ja falsifikat holandsku vizu, 25000 evra i zabranu za EU! Sa tim parama pravac south america, indokina, Australija ... leleeee kolka sreca!
July 8, 200619 yr Za te pare bih i ja pristao da ne idem u EU neko vreme... i tako će te vize biti ukinute za 8-10 godina.
July 8, 200619 yr 25000eur uh ....bice dovoljno novaca da leci pretrpljeni strah...samo spakuje kofere i......kontra smer
July 9, 200619 yr Apsolutno se slazem sa Kikom... nego... gde se dobija ta lazna viza? Bash mi treba 5 dana zatvora... potpuno sam neispavana!!! :veselo
July 9, 200619 yr Ja bih tražio više para. Ako bi već dali 25 'iljada, daće i 30ak... a možda i koju više, ili to ili međunarodni skandal, pa neka vide šta će :sh
July 22, 200619 yr juuuuuuuuuuuuu kakvo ludilo!!!! .gif' alt='::'> Pa u toj varijanti sebi duplo olak?a? ?ivot. Ne mora? sebi da komplikuje? ?ivot, s tim ?to će? po?eleti da ode? u neku od zemalja smarajućeg viznog re?ima i glupe papirologije, a jo? i dobije? pare! ?to ka?e prethodnik, pa ućićemo i mi u tu "fascinantnu" EU. A do tada.................... srećan put za preostali deo ove prelepe planete!!!