Posted June 11 (edited) Pozz, imaam 33 godine, tražim nekoga za letovanje, 10 dana, volela bih u Grčku, neki otok , možda Rodos, Krf, a možda i Sicilija, mislim može bilo šta. Otvorena sam, komunikativna, a isto tako volim i mir, samo ne prenemaganje neko.Termin polazak u intervalu od 5-9.8., a možda bih uspela pomeriti godišnji i prije. Edited June 11 by Marina2 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 11 Zdravao Marina Ostavicu ti mail,moze Grcka ostrva discaverytour82@gmail.com Poz... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 24 Pozdrav Marina ja sam zainteresovan za tako neko putovanje možeš mi pisati na mail: ivkovicmarko2002@gmail.com Ili instagram: ivke_98 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 27 (edited) Ćao, ja sam zainteresovana u periodu od 1. do 12. avgusta. Imam 25 godina. Instagram: smilica_12 Fejsbuk: Milica Stevanov. Radim inače u apoteci, iz Novog Sada sam...😊 Edited June 27 by Milica0102 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 27 Ćao, Grčka je OK , javi se ako si zainteresovana, radi upoznavanja i dogovora milosvujosevic71@gmail.com Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites