Posted June 20, 2024 (edited) Pozdrav svim zaljubljenicima u putovanja. Volela bih da kraj leta provedem na Kritu pa bi bilo super kad bi se našla još neka saputnica kako bi podelile troškove. Može i neko mešovito društvo, što da ne, samo mislim da bi zbog smeštaja u sobama bilo lakše da imam saputnicu/cimerku. Vozač sam i nepušač, imam 38 godina, aktivan sam tip i volim da iskoristim odmor i za uživanje na plaži, ali i za istraživanje lepota ostrva. Išlo bi se preko agencije jer sam proveravala cene letova i smeštaja, solo aranžman ne donosi veliku uštedu. Kako sam preko foruma već 2 puta putovala i imala pozitivna iskustva, verujem da će tako biti i ovog puta. Ako ste zainteresovani, veseli, spremni za dogovor i volite more, javite se😊 Edited June 20, 2024 by Boxe Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 20, 2024 Ja mogu od 2.septembra ako si fleksibilna sa osmorom Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 20, 2024 Ćao Boke 🙂 Vidim da smo vršnjakinje. Spremna za Krit. Našla sam super aranžman. Polazak, druga polovina jula. Ako si raspoložena možemo se čuti. Možeš mi pisati ovde ili na mail: putujem84@hotmail.com Lep pozdrav 🙂 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 21, 2024 (edited) @Ta-ta-na Ma meni je svaki aranžman vezan za Krit super, ali jedino mi ne odgovara termin😔 Osim druge polovine avgusta, meni u obzir dolazi i druga polovina septembra. Ako imaš mogućnost da pomeriš svoj odmor, bilo bi super da se uklopimo, pa mi javi da te ne smaram preko mejlova. Zbog geografskog položaja ostrva, kasno leto je bolje za odlazak tamo. Puno te pozdravljam! Edited June 21, 2024 by Boxe Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 5, 2024 Molim administratore da zatvore ovu temu, pronadjen je saputnik. Hvala! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites