Posted June 26 Zdravo, trazim saputnicu/saputnika za putovanje u Grcku u periodu od 26.07.-10.08. Posto me je drugarica ispalila u poslednjem trenutku. Primorana sam da nadjem nekoga na ovaj nacin 😅 Vec imam uplaceno deo putovanja za Kavos u pitanju je dvokrevetna soba, ali u krajnjem slucaju mozemo i na drugo mesto. Javite mi se putem emaila da se dogovorimo oko svega😄 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 26 discaverytour82@gmail.com Mozes da se javis Poz.... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 26 Cao. Ako ti odgovara put autom na letovanje pisi na acasavkovic6@gmail.com. pozzz Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 27 Ćaos. Inače u istoj smo situaciji, i meni je otkazala drugarica...😅 Ja sam baš isto planirala u tom periodu u tom periodu jer tada sam uzela godišnji i isto sam planirala Grčku jonsku obalu ili Tursku, Kipar... Inače sam iz Novog Sada, imam 25 godina i radim u apoteci. Evo ti moj instagram: smilica_12 i email: milicastevanov10@hotmail.com. Meni bi čak i odgovarao Kavos jer sam o njemu i razmišljala 😊 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 27 Cao, meni je OK, javi se oko dogovora milosvujosevic71@gmail.com Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 10 cao, možeš mi se javiti na mejl andreavojinovic@gmail.com. interesuje me više informacija. ja imam 23god, ako smo blizu po godinama, možemo se uklopiti nadam se. pozdrav. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites