Jump to content

Featured Replies

izuzetno napisano! stvarno izuzetno

zabavno.. zanimljivo.. bilo mi krivo kad sam bio sve procitao sto nema jos!

Odlicno je... veoma zabavno...

drugacije je od svega sto je do sad napisano!

:grin:

iiiiiiiiiiiiiii konacno ga docekasmo, al vredelo je  clap.gif' alt=':clap:'> bata kile svaka cast, moram i javno da te pohvalim mada sam ja imala i ranije prilike da procitam ruku tvojih dela. mastovito i iskreno pre svega! samo tako nastavi....

Hvala ljudi ... pa marko ... bilo je jos ali je malo skraceno!  :102: Golem sajt!

Super je, ba? u duhu naslova, a i prvi putopis u formi dnevnika. Tako je: neko putuje da slika turističke atrakcije, neko da se napije u hostelu, a Kile da vidi evropske stadione!? :dance: To je svojstveno i izdvaja se iz celine.

ima duhovitih zapazanja, i, slazem se sa slampijem sto se tice raznovrsnosti ugla posmatranja... svidja mi se :)

Hej !

Možda ću vam zvučati kao sitničar ali verujem da će Kiki kao velikom fanu moja primedba biti zanimljiva :

Tragedija na Hejselu se nije dogodila 25og nego 29og maja 85e. U to vreme sam i ja izuzetno pratio sport i datum mi se baš urezao u sećanje. Mada, priznajem da se ne sećam onog Platinijevog gola :-).

Bravo bata Kile  clap.gif' alt=':clap:'>

Barem si ti oborio neki svetski rekord tih dana, dok su se oni nasi samo svetski blamirali.

Jeste bila 29. maja ... tacno 6 godina pre nego zvezda postane prvak evrope. Neznam kako je ta greska dospela ovde. U mom blogu pise 29.! Mozda sam greskom ukucao 25. kad sam pokusavao da ocistim putopis od psovki! :( Ko zeli da procita celi putopis (ne skracivanu varijantu) moze da procita www.kikavts.blogspot.com

Jos jedanput hvala na lepim recima! Pozdrav!

Izuzetan putopis! Naravno, onima koji nisu gadljivi na emocije, preporucujem i "Brate, proveo sam se po Jevropi" uncut version na blogspotu  :LOLLL:

Bravo Bata Kiko  :spot:

Ko nije bio na utakmici on i nije ziveo, a josh svetsko prvenstvo zvizhd

U ime koalicije chivitli - poletarac, kao glasnogovornik izjavljujem:

Super ti je putopis u sveobuhvatnoj verziji!